PCPlaystationUutisetXbox

GreedFall ilmestyy uuden sukupolven pelikonsoleille

Edellisellä konsolisukupolvella menestynyt GreedFall-fantasiaroolipeli ilmestyy uudistettuna Gold Edition -pakettina parannetulla UHD 4K -grafiikalla, nopealla latauksella ja parannetulla suorituskyvyllä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Gold Edition sisältää peruspelin ja uuden The De Vespe Conspiracy -laajennuksen. Tämä laajennus tuo upouuden seikkailun konsoli- ja pc-pelaajille uusilla vihollisilla, varusteilla ja kiinnostavalla tarinalla, joka laajentaa GreedFallin aiemmin kehuttua tarinaa.

Peli tarjoaa kiehtovia juonenkäänteitä, mielenkiintoisia hahmoja ja upean ympäristön fantastisessa saariympäristössä. Barokkityylistä innoituksensa saanut pelimaailmaa vie pelaajan ainutlaatuiselle matkalle upeaan fantasiamaailmaan. Sen vanha manner kärsii ylikansoituksesta ja kuolettavasta taudista, jonka edessä kansakunta tuntuu olevan voimaton. Etäinen ja tuntematon Teer Fradeen saari vaikuttaa pelastukselta. Saari on luonnonkaunis, koskematon ja täynnä luonnonvaroja. Samalla se on salaperäinen, vaarallinen ja taianomainen paikka täynnä mystiikkaa.

GreedFall-roolipelissä pelaaja joutuu tekemään monenlaisia valintoja, kun kansakunta lähtee tutkimaan uutta saarta. On valittava, kenen kanssa tekee yhteistyötä ja keitä vastustaa. On tehtävä päätöksiä, joilla on kauaskantoisia seurauksia. Pelaaja voi myös usein valita haluamansa lähestymiskeinon tehtävien edetessä. Osuuko valinta diplomatiaan vai taisteluun? Onko vaihtoehtona viekas hiippailu vai suoraviivainen toiminta? Pelaaja tekee päätökset ja vaikutukset ovat sen mukaisia. Myös omat liittolaiset voivat riitaantua pelaajan ohjastaman hahmon kanssa tai keskenään, eikä kaikkia voi aina miellyttää.

1600-luvun eurooppalaisesta maailmankuvasta ja tuon aikakauden maalauksista innoituksensa saanut GreedFall tuo eloon barokkikauden tyylin ja yhdistää siihen taikuuden ja erilaiset mielikuvitukselliset hirviöt. GreedFall onkin ainutlaatuinen roolipeli täynnä vaikeita valintoja, juonittelua ja kiehtovia kohtaamisia monenlaisten henkilöiden ja hirviöiden kanssa.

Alkuperäisen GreedFall-pelin viimeisimmät esittelyvideot voi katsoa alta:

GreedFall: Gold Edition -peli julkaistaan yhdessä The De Vespe Conspiracy -lisäosan kanssa sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox X/S– ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 30. kesäkuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa