eSportsPCUutiset

Gifu Katowicen finaaleihin

Suomalainen Gifu on edennyt Tom Clancy´s Rainbow Six Siege Pro leaguen finaaleihin Katowiceen. Finaalipaikka on jo tuttua  kauraa, sillä Gifu ei ole vielä jättänyt LAN-pelejä väliin kertaakaan pelin ammattilaiskaaren aikana. Ratkaisupelissä vastaan asettui Playing Ducks ja ottelu noudatti jo tutuksi tullutta kaavaa Gifun tämän kauden osalta. Joukkue murskasi Ducksit vakuuttavalla pelillä voittamalla molemmat kartat numeroiden valossa yllättävänkin ylivoimaisesti. Valitettavasti tähän tuntui vaikuttavan myös se, että Playing Ducks tuntui pelaavan jotenkin epävireisesti ja osa pelaajista jäi kauaksi parhaan päivänsä tasosta.

Vaikka Gifu on kokenut aikalailla miehistönvaihdoksia niin joukkue on vaikuttanut siitä huolimatta tällä kaudella todella yhtenäiseltä ja osa jäsenistä on tästä maininnutkin mm. twitterissä. Liekkö sitten miehistönvaihdokset olleet nimenomaan parempaan suuntaan joukkuekemian suhteen. Joukkeen yhtenäisen pelaamisen lisäksi on ollut ilo seurata Juhani”Kantoraketti”Toivosen roaming pelaamista, jota varmasti muut LAN joukkueet tulevat videolta katsomaan ennen finaaleja.

Seuraavaksi Gifu pelaa sijoitusottelun PENTA-Sportsia vastaan selvittääkseen lopullisen paikkansa finaaleissa. Tästä ottelusta tekee mielenkiintoisen myös se seikka, että PENTAN riveissä pelaa entinen Gifu pelaaja Joonas”PENTA-jOONAS”Savolainen joten seurattavaa riittää. PENTA voitti espanjalaisen gBots-joukkueen ja eteni myöskin suoraan LAN-finaaleihin jättäen Playing Ducks ja gBots joukkueet ratkaisemaan kolmannen LAN-paikan kohtalon. Ottelut pelataan 4. toukokuuta. Kolmen eurooppalaisjoukkueen lisäksi Katowiceen matkaa kolme Pohjois-Amerikkalaista joukkuetta ja kaksi joukkuetta Etelä-Amerikasta. LAN-finaali pelataan 20-21 toukokuuta.

Katso Gifun vakuuttavaa menoa ennen finaaleja täältä:

R0usty

|PC-Pelaaja|Youtube-Heppu|FPS/MP/RPG/STRATEGIA|Tosissaan, mutta ei totisena|Jostakin syystä pidän myös kirjoittamisesta, en tiedä.

Vastaa