PCPlaystationUutisetXbox Series X/S

Evil West -toimintapelissä tutustutaan vaarallisiin eliitti vampyyreihin

Focus Entertainmentin julkaisema Evil West -toimintapeli esittäytyy uudella vihollistyypillä. Tällä kertaa tutustutaan hurjaakin hurjempaan Highborn-vampyyriin, joka tarjoaa kovan vastuksen kokeneemmallekin hirviönmetsästäjälle.

Lepakkomainen jättivampyyri on kestävä, nopea ja voimakas. Lisäksi se osaa tehokkaita erikoishyökkäyksiä, jotka lanaavat kokemattoman sankarin armotta.

Evil West sijoittuu vaihtoehtoiseen ja mielikuvitukselliseen villin lännen historiaan, jossa lehmipoikien ja pyssysankareiden rinnalla elävät myyttiset hirviöt ja verenjanoiset vampyyrit. Kiehtovassa pelimaailmassa edetään energisten ja vauhdikkaiden taisteluiden kautta. Sankarit eivät kuitenkaan joudu suoriutumaan tehtävistään pelkän kuudestilaukeavan voimin, sillä apuna ovat erilaiset erikoisvarusteet ja kokeelliset aseet. Pelaajahahmon rooli vampyyreja metsästävän järjestön jäsenenä asettaa sankarin alituiseen vaaraan, mikä pistää pelaajan varpailleen ja tuo eteen kiinnostavia kohtaamisia yksi toisensa jälkeen.

Tarinavetoinen pelikampanja sisältää lukemattomia kiinnostavia ympäristöjä sekä uusia aseita ja varusteita toinen toistaan hurjempien hirviöiden nujertamiseen. Kokemuksen myötä avautuvat uudet kyvyt tarjoavat erilaisia ratkaisumalleja tilanteisiin ja erilaiset rakentelumahdollisuudet tarjoavat lisätyökaluja neuvokkaalle taistelijalle. Yliluonnollista vihollista vastaan taistellessa onkin syytä varautua kaikkeen. Yksinpelin lisäksi pelissä on myös yhteistyömuoto, jossa vihollisia vastaan pääsee taistelemaan yhdessä kaverin kanssa.

Voit katsoa edellisen esittely videon täältä.

Evil West julkaistaan PC:lle, PlayStation 5-, PlayStation 4– ja Xbox Series X/S– pelikonsoleille 22. marraskuuta 2022. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa