Uutiset

Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipelistä uusi esittelyvideo

Toukokuussa julkaistavasta Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipelistä on julkaistu uusi esittelyvideo, jossa tutustutaan pelimekaniikkoihin, valintatilanteisiin ja pelihahmojen taitoihin. Riippuen pelihahmon ominaisuuksista ja pelaajan tekemistä valinnoista, erilaiset kohtaamiset voivat sujua rauhallisesti tai jopa rajuihin tilanteisiin ajautuen.

Uuden esittelyvideon voi katsoa alta:

Vampire: The Masquerade – Swansong -videopeli vie pelaajan maailmaan, jossa vampyyrit asuttavat maailmaa ihmisiltä piiloutuen. Synkkätunnelmaisessa maailmassa kaikki vampyyrit eivät suinkaan ole yksimielisiä ja tämä johtaa ajoittain rajuihin yhteenottoihin eri vampyyriklaanien välillä. Pelaaja ohjaa kolmea pääosassa olevaa vampyyria, jotka joutuvat juonittelun ja valtataistelun keskelle roolipelitrillerissä. Pelin kolmella päähahmolla on jokaisella oma kohtalonsa, taitonsa ja ominaisuutensa. Erilaisten taustojen ja klaanien vampyyrit eroavat toisistaan myös voimien ja kykyjen osalta. Pelaaja voi painottaa eri taitojen ja vahvuuksien osa-alueita sekä valita eri lähestymistapoja pelin edetessä. Vietteleminen, toimilla uhkaileminen ja salakavala hiiviskeleminen ovat kaikki toimivia, mutta tyystin erilaisia etenemistapoja. Myös vampyyrien luontainen verenhimo vaikuttaa pelihahmon käytökseen.

Vampire: The Masquerade – Swansong julkaistaan PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4– ja Xbox One -pelikonsoleille 19. toukokuuta 2022. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa