PCPS4UutisetXbox One

Dying light pelin hulppea keräilyversio

Dying Light -pelistä on julkaistu hulppea My Apocalypse keräilyversio. Vastoin kuin monet muut keräilyversiot tätä on tarjolla vain yksi kappale – siis todellinen keräilijäharvinaisuus. Hinta saattaa olla yksi syy kapeaan valmistusmäärään, sillä erikoisversion saa omakseen 341 000 euron hintaan.

My Apocalypse edition voi olla vaihtoehtona esimerkiksi oman kodin hankinnalle. Jos on hinta kohtalaisen rapsakka, niin on paketin sisältökin. Oheiskrääsään kuuluu mm. zombievarma talo – kyllä kuulit aivan oikein! Tontti sentään pitää olla omasta takaa, mutta tontin hommattuasi asiantuntjatiimi tulee pystyttämään zombie kestävän talon tontillesi. Lisäksi saat zombie hyökkäyksen varalta parkour tunteja, jotta paremmin pystyisit välttelemään noita pahanhajuisia pirulaisia. Pimeässä väijyvät zombiet paljastat mukana tuleville pimeänäkölaseilla.

Pakettiin kuuluu tietysti myös Xbox One konsoli, 4 kpl Dying Light peliä ja kahdet Razer Tiamat aidot 7.1 kuulokkeet. Pääset myös itse peliin mukaan omilla kasvoillasi, kun kasvonpiirteesi skannataan peliin.

Saat myös ystäviä ja vaikutusvaltaa, kun paketin mukana toimitetaan täysikokoinen Zombie nukke ja pääset pelaamaan pelin kehittäjätiimiä vastaan “be the zombie” pelimuodossa ja he vielä antavat sinun voittaa.

Kaiken kukkuraksi saat vielä matkan puolaan bailaamaan kehitystiimin kanssa! Miten on, menikö syntympäivälahjalista uusiksi?

MyApocalypseContent

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

2 thoughts on “Dying light pelin hulppea keräilyversio

  • Toukokuussahan noita lisävuosia tulis, mutta mietin vain mahtaakohan tuommonen zombievarma talo pitää pakkasenkin loitolla?

    Reply
    • Heheheh, aika kalseelta talolta töi hökkeli näyttää, et se voip olla että täällä pohjolassa pakkanen korjaa asukit ennen kuin zombiet ehtivät 😉 Mulla on noi vuosijuhlat parin päivän päästä, et kyl mulle saa ton toimittaa, jos joku pelikaistan lukija ihan ehdottomasti haluaa 😛

      Reply

Vastaa