PCPS5UutisetXbox Series X/S

Dragon’s Dogma II -toimintapeli vie pelaajat upeaan fantasiamaailmaan

Alkuperäinen Dragon’s Dogma oli yhdistelmä roolipelimäistä pelattavuutta, fantasiamaailmaan sijoittuvaa tarinankerrontaa ja jännittäviä taisteluita. Rakastetulle pelille onkin odotettu jatkoa kuumeisesti, jota on luvassa Dragon’s Dogma II -toimintaseikkailun myötä.

Keskiaikaishenkiseen tyyliin loihdittu fantasiamaailma on vaarallinen paikka, eikä sen vaarojen kohtaamiseen kelpaa tavallinen rahvas vailla rohkeutta, aseita ja voimia. Dragon’s Dogma II kertoo tarinan sankarista, joka nousee tavallisen kuolevaisen yläpuolelle sisun, urheuden ja ainutlaatuisen kyvykkyytensä ansiosta. Samalla peli kertoo kiehtovan tarinan lohikäärmeistä perinteisiin nojaavan yksinpelikokemuksen voimalla.

Roolipelimäistä kasvukertomusta siivittävät jännittävät ja intensiiviset toimintakohtaukset sekä kohtaamiset muiden asukkaiden kanssa. Mysteerinomainen tarina vie pelaajan seikkailuntäyteiselle matkalle läpi näyttävien ympäristöjen ja hurjiin yhteenottoihin myyttisten olentojen kanssa. Voimien kasvaessa hahmo monipuolistuu, mutta samalla myös kohtaamisten vaarallisuus tarjoaa uusia haasteita ratkottavaksi.

Henkeäsalpaavan upea pelimaailma sekä kehittyneen tekoälyn ja upean fysiikkamoottorin täydentämä maailma tarjoaa pelaajalleen eläväisen kokemuksen täynnä vaikuttavia hetkiä ja hengästyttäviä yksityiskohtia.

Dragon’s Dogma II:n julkaisuaika vahvistetaan myöhemmin. Peli julkaistaan sekä PlayStation 5– ja Xbox Series X/S– pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa