PCPS4UutisetXbox One

Destiny 2:n DLC tulossa toukokuussa

Viime syksynä ilmestynyt Destiny 2 sai Curse of Osiris -DLC:n jo viime vuoden puolella, ja nyt luvassa on seuraava laajennus. Bungie paljasti tämän uusimman lisäsisällön kantavan nimeä Warmind ja sen, että julkaisupäiväksi asetettu toukokuun 8. päivä.

Laajennuksen ohella Bungie on ilmoittanut suuresta muutoksesta, koskien Crucible-moodin karttoja. Kaikista Crucible-kartoista tullaan tekemään avoimet kaikille pelaajille, ja sama tehdään myös Curse of Osiris -laajennuksen kartoille. Kehittäjien tavoitteena on, ettei pelin pelaajakunta pirstaloituisi sen perusteella, ketkä ovat lisäosat ostaneet.

Poikkeuksena yksityiset Crucible-taistelut, ne edellyttävät jatkossakin, että pelaajat omistavat kyseiset laajennukset. Avoimissa otteluissa kartat ovat kuitenkin vapaasti kaikkien pelattavissa.

Tämän enempää tietoa lisäristä tai muista muutoksista ei saatu, mutta Bungie lupasi kertoa lisää huhtikuun 24. päivä Twitchin puolella.

Lisäksi alla olevasta kuvasta näet hieman kehittäjien tulevaisuuden suunnitelmia Destiny 2:n päänmenoksi.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa