PS3PS4UutisetXbox 360Xbox One

Crash Bandicootin paluu

Crash Bandicootin paluusta on puhuttu jo aivan liian pitkään, mutta meidän onneksemme Skylanders: Imaginators tarjoaa helpotusta tämän karvaisen sankarin faneille. Nyt suositun Crashin kunniaksi on julkaistu traileri.

Tuore pätkä näyttää pari vilausta siitä, minkälaisissa fiiliksissä nostalginen pelihahmo sekoilee. Videon perusteella on selvää, että monet edellisistä peleistä tutut asiat ovat yhä mukana.

Peli julkaistaan lokakuun 13. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Wii U:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

2 thoughts on “Crash Bandicootin paluu

  • No siis miksi ei… Näyttää aika paljolti just niiltä mitä on tullu junnuna pelattua, mutta ainahan näissä on vähän pelko että nykyajalle pitää peliä vähän helpontaa. Tähänkin varmaan tulee auto-pyörimiset ja laatalle hakeutumiset ja sitten huomataankin, ettei oikeastaan tartte kuin painaa eteen päin päästäkseen peli läpi.

    Reply
    • Sitä itsekin pelkään! Se on ainakin hienoa, että viitsivät julkaista pleikka kolmosellekkin tuon pelin. Saa ainakin jonkin syyn puhaltaa pölyt tuostakin masiinasta. Tuo pelin ”hud” on kyllä videon perusteella ehkä vähän turhan iso ja pelin nimi itsessään outo.

      Reply

Vastaa