PCPlaystationUutisetXbox

Chivalry 2 julkaistaan ensi viikolla

Torn Banner Studiosin kehittämä eeppinen ja brutaali Chivalry 2 ilmestyy Epic Games Storen kautta kesäkuun kahdeksantena päivänä.

Alun perin Chivalry 2:n oli määrä ilmestyä jo viime vuonna, mutta koronapandemian aiheuttamien viivästysten vuoksi julkaisuajankohtaa jouduttiin lykkäämään. Peli tarjoaa keskiaikaista toimintaa, jossa sotaa käydään muun muassa miekkojen, kirveiden ja nuijien avulla. Esimakua toiminnasta saa alla olevalta julkaisutrailerilta.

Koe ritarien välisiä turnauksia tai johda joukkosi kokonaisen linnan piiritykseen. Voit valita oman taistelutyylisi laajasta arsenaalista, joka sisältää erilaisten aseiden lisäksi myös runsaasti erilaisia ansoja ja apuvälineitä. Heitätkö palavan kanan vihollisen päälle vai johdatatko hänet kivuliaaseen piikkiansaan?

Peli tukee ristiinpelaamista eri pelilaitteiden välillä eli vaikkapa PS4-pelaajat voivat pelata PC-pelaajien kanssa. Astu haarniskaan, räätälöi ritarisi sotakuntoon ja lähde kiivaisiin taisteluihin!

PC:lle Chivalry 2 ilmestyy yksinoikeudella Epic Games Storen kautta ja ilmeisesti noin vuoden päästä se on saatavilla myös Steamin kautta. Lisäksi Chivalry 2 ilmestyy PlayStation 5:lle, Xbox Series X|S:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa