PCPlaystationSwitchUutisetXbox

Brawlhalla-taistelupeli sai uuden pelattavan hahmon

Ubisoftin suosittu Brawlhalla-taistelupeli saa 53. areenaottelijansa, kun avaruus-cowboy Reno liittyy mukaan taisteluihin. Mukanaan hän tuo Orbot-robottikumppaninsa ja neljä helmikahvaista laserpistooliaan. Vaikka Renon palkkionmetsästäjäpäivät ovat jo takanapäin, hänen taitonsa ovat kaikkea muuta kuin ruosteessa. Vikkelä ja taiturimainen Reno haastaakin vihollisensa lentotaidoillaan, neljällä pyssyllään ja energia-ammuksillaan.

Reno on ostettavissa pelaajan valikoimaan 7 200 pelikultarahalla. Lisäksi Renon kolme erilaista skiniä tulevat myyntiin kukin 140 mammoth-valuutan hintaan.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on nyt 53 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One– ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa