PCPS4UutisetXbox One

BF1 uusi pelimuoto Frontlines

Battlefield 1 -pelin ensimmäinen lisäosa ”They Shall Not Pass” julkaistaan maaliskuussa. Lisäosa tuo sotaan mukaan Ranskan sotavoimat koko arsenaalillaan. Uutena peliin tulee neljä karttaa, Behemoth, Eliitti sotilas, kourallinen aseita, tankki, kiinteä tykki ja ennen kaikkea aivan uusi pelimuoto.

Frontlines on sekoitus uutta ja vanhaa. Se on variaatio, joka sekoittaa conquest ja rush pelimuotoja. Pelin alussa taistellaan lipuista. Valloitettavia lippuja on pelissä kolme, mutta vain yhdestä lipusta taistellaan kerrallaan. Kun joukkue saa vallattua kaikki kolme lippua avautuu vihollisen tukikohdasta kaksi lennätinlaitetta (samoja kuin Rush -pelimuodossa) jotka pitää vielä räjäyttää voiton saavuttamiseksi. 

Käytännössä Frontlines on pikkasen Conquestia ja yksi Rush aalto. Pelaajamääristä ei ole tietoa, mutta luulisi, ettei tämä ole 64 pelaajan pelimuoto. Tuo yhden lipun taisteluperiaate aiheuttaa melkoisen kaaoksen sille lipulle. Käytännössähän palvelimen kaikki pelaajat ovat tuolla yhdellä lipulla.

 

Itse olen omituisella tavalla jumahtanut pelaamaan enimmäkseen tuttua ja turvallista Conquestia. Frontlines uudistaa mukavasti perinteisiä pelimuotoja mutta on ehkä kuitenkin kohtuullisen nopea pelata. Mielenkiinnolla odotan tätä uutta pelimuotoa, vaikka tuskin sekään horjuttaa Conquestin paikkaa kaikkein suosituimpana pelimuotona.

 

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

Vastaa