PCPS4UutisetXbox One

BF1 Premiumiin Deluxe kaupanpäälle

Battlefield pelisarja on kilpailijoidensa tapaan tarjonnut jo aikaisemmissakin Battlefield peleissä maksullista Premium jäsenyyttä kovimmille faneilleen. Sama trendi jatkuu myös Battlefield 1:ssä.

Premium tarjoaa etuja pelissä, kuten

  • Kaikki pelin tulevat maksulliset laajennokset ilman lisämaksua
  • Priorisoidun pääsyn pelipalvelimille (jonon ohi)
  • Pääsy CTE (Community Test Environment)
  • Ylimääräisiä Battle packejä
  • Kahden viikon ennakko uuteen sisältöön

Monelle Battlefield addiktille premiumin hankinta on itsestään selvyys, sillä kaikki lisäosat tulee kuitenkin hankittua. Battlefield 1:een on luvattu ”vain” neljä lisäosaa. Lisäosien hinnoittelu on vielä auki mutta oletan että Battlefield 1:sen lisäosat ovat edeltäjiään kalliimpia. Aikaisemmissa Battlefield iteraatioissa lisäosat ovat maksaneet vähän yli 10 €/kpl.  Sekä Battlefield 3:ssa ja Battlefield 4:ssa lisäosia oli 5 kpl.  Lisäosien ostaminen erikseen oli aina vähän kalliimpaa kuin Premium passin ostaminen.

Koko Season Pass, jota Battlefieldissä Premiumiksi kutsutaan, on erikoinen käsite kuluttajalle. Käytännössä pelaaja päätyy maksamaan pelistä miltei alkuperäisen hankintahinnan verran lisää ostaessaan Premiumin. Kukapa olisi joitain vuosia sitten uskonut, että pelaajat mukisematta maksavat yksittäisestä pelistä yli 100 €. Toki pelaajat saavat lisäsisältöä ja muita etuja, mutta ei voi muuta kuin todeta, että pelaaminen ei todellakaan ole persaukisten hommaa.

Premiumin myyntilukuja ei ole Battlefield 1:n osalta julkaistu. Oletettavasti myyntiluvut eivät ole olleet odotusten mukaiset, sillä EA/Dice on aloittanut kampanjan, jossa Premium passin ostajalle tulee kaupanpäälle Deluxe Edition lisäosa. Deluxe Edition sisältää vain aseiden ja ajoneuvojen ulkonäköä muuttavia ”skinejä”

  • The Red Baron Pack: crammed with items inspired by the famous fighter pilot.
  • The Lawrence of Arabia Pack: items and weapons based on the adventures of Lawrence of Arabia
  • 3x vehicle skins: skins on three of the largest vehicles in the game.
  • 5x Battlepacks: each Battlepack contains one stand-out weapon or vehicle skin.

Tarjous on voimassa 15.3.2017 asti.

Deluxen ja Premiumin paketointi on kaupallisesti nerokas veto. Tosifanit (kuten minä) todennäköisesti jo ennakkotilasivat Deluxe Editionin, jonka sisältö oli täsmälleen sama, kuin tämän laajennoksen. Samaiset tosifanit ovat jo premiuminsa ostaneet, eli heitä ei kannata kosiskella enää. Moni tosissaan pelaava, muttei ihan niin fanaattinen taistelija saattaa olla kahden vaiheilla, pitäisikö Premium ostaa ennen kuin ensimmäinen ”They Shall Not Pass” lisäosa julkaistaan. Deluxe lisäosan paketointi kaupanpäälle rajatun ajan saattaa olla juuri se pikku lisä, joka saa monet ylittämään ostokynnyksen.

Get A Free* Battlefield 1 Deluxe Edition Upgrade With New Battlefield 1 Premium Pass Purchase

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

Vastaa