PCPS4UutisetXbox One

BF1 Beta polvillaan – onko hakkerit ongelmien takana

BF1 Julkinen beta avautui 31.8.2016 kaikelle kansalle. Beta ei kuitenkaan alkanut aivan toivotulla tavalla, kun tuhannet pelaajat ympäri maailman eivät päässeetkään peliin.

Illan suussa PoodleCorp niminen hakkeriryhmä otti vastuun yhteysongelmista

Erilaiset palvelunestohyökkäykset viihdeteollisuutta vastaan ovat lisääntyneet huimasti. Yksi näyttävimmistä hyökkäyksistä tapahtui pari vuotta sitten jouluna, kun LizardSquad pilasi miljoonien lasten joulun kaatamalla Sonyn Playstation Network verkkopalvelun jouluaattona. Monen pienen ja vähän isommankin joululahjaksi saatu uusi PS4 konsoli jäi siltä joululta ja koko joululomalta käyttämättä.

Ei voi kuin ihmetellä näiden ryhmien motiiveja pilata ihmisten peli-ilo. Itsekin yritin pelata Betaa – mutta ei, palvelimille ei vain yksinkertaisesti pääse.

Näyttää kuitenkin siltä, että yksittäisiä pelaajia pääsee peliin satunnaisesti, nimittäin minunkin PS4 kaverilistalla useampi pelaaja pääsi kuin pääsikin peliin. Toistuvasti ”Go Online” napin hakkaaminen päästi minutkin vihdoin peliin.

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

2 thoughts on “BF1 Beta polvillaan – onko hakkerit ongelmien takana

  • Tuskin sinällään liittyy asiaan, mutta tänään ollut BF1 beta servereillä (PC-puolella) hyvin paljon bugeja ja muita toimintahäiriöitä. Mm autot häviävät kesken ajon, statsit eivät matsin päätyttyä näy tai classeille ominaiset gadgetit eivät toimi lainkaan. Välillä myös Primary ase katoaa, jolloin olet täysin vapaata riistaa kaikille vihollisille, kun et yksinkertaisesti voi ketään ampua.

    Reply
    • Hehehe – kuulostaa… Battlefieldiltä. Tota statsien puuttumista on näkyny konsolillakin. Se on aika arpapeliä mitä kierroksen jälkeen tapahtuu. Joskus se menee suoraan seuraavaan kierrokseen, muttei anna spawnata, saattaa siinä vaikka 10 sekkaa olla vaan möllötellä ja sit hyppääki edellisen kierroksen statseihin. Toisella kertaa taas statseja ei tuu ollenkaan vaan seuraava kierros alkaa. Joskus sentään se näyttää ne statsit niinku pitääki – heti kierroksen jälkeen…

      Reply

Vastaa