BF1 avoin Beta alkaa 31.8.

Suositun sarjan uusin iteraation Battlefield 1 pääsee kenttätestiin 31.8.2016. Battlefield Insider ohjelmaan rekisteröityneet pääsevät ensimmäiseen maailmansotaan jo 30.8.

Peli on herättänyt paljon huomiota valtavirrasta poikkeavalla teemallaan. Kun muut isot sarjat leijuvat rakettireppuineen tulevaisuuden taistelukentillä vetäisi Battlefield käsijarrukäännöksen ja suuntasi pelinsä siihen ihan esimmäiseen maailmansotaan.

Ennakkotietojen perusteella peli näyttää todella hyvältä, mutta Dice on selkeästi ottanut hieman ”taiteellisia vapauksia” pelin toteutuksen suhteen. Pelissä näkyy paljon konekiväärejä ja muitakin edistyksellisiä aseita ja ajoneuvoja, jotka eivät varmasti kaikki olleet arkipäivää 1. Maailmansodassa. Mutta onkos tuolla historiallisella tarkkuudella nyt niin väliä jos peli on muuten viihdyttävä.

Tein  pienen yhteenvedon asioista, joita on odotettavissa, kun Beta ensiviikolla alkaa!

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.