PCPS4UutisetXbox One

Battlefield-lisäreitä ilmaiseksi

Huomio, Battlefield 1:n ja Battlefield 4:n pelaajat! Kumpaankin taistelutantereeseen on parhaillaan tarjolla maksuton lisäosa ja tarjous on voimassa 17. heinäkuuta asti.

Battlefield 1:een on jaossa Turning Tides, ja se perustuu 1915 käytyyn Gallipolin taisteluun Ison-Britannian, sekä Osmanien valtakunnan välillä.

Battlefield 4:n puolelta saadaan Second Assault -lisäri, jota tavallaan voidaan sanoa kunnianosoitukseksi Battlefield 3:lle.

Tarjous on voimassa PC:llä, PS4:llä ja Xbox Onella, mutta vain tiistaihin asti ja myöhemmin tarjolle tulee jotain muuta. EA on luvannut jakaa pelien kaikki lisärit maksutta tämän kesän ja syksyn aikana osana Battlefield V:n hypettelyä.

EA DICE on myös paljastanut, että  ykköstä ja nelosta pelaamalla voit avata esineitä tulevassa Battlefield V:ssä. Vitonen julkaistaan lokakuussa, 19. päivä.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa