Seuraava Battlefield sijoittuu 1. maailmansotaan

Jos ei ole sattunut vielä osumaan silmiin, niin perjantaina 6.5.2016 raotettiin seuraavan Battlefield pelin sisältöä yhden lyhyen trailerin verran.

Valtavirrasta poiketen Battlefield lähteekin menneisyyden sotiin aina 1. maailmansotaan asti. Aika raikas tuulahdus liikaa samoja teemoja toistavaan fps genreen. Lähes kaikki muut suuren luokan FPS pelit ovat matkalla kauas tulevaisuuteen, joten ei ole yhtään ihme, että uuden battlefieldin traileri on saanut äärimmäisen positiivisen vastaanoton. Niinkin yksinkertainen mittari, kun trailerivideoiden youtube-tykkäykset ja ei-tykkäykset kertovat jo paljon (ja BF1 video on ollut esillä vasta 4 päivää):BF1vsCOD
Olisiko FPS-taistelun moninkertainen kuningas vihdoin putoamassa siltä korkeimmalta korokkeelta?

Toki moni asia voi vielä mennä pieleen, kaikilla BF4 pelaajilla on vielä tuoreena muistissa suorastaan luokaton BF4 pelin julkistus. Pelissä ei alkuvaiheessa toiminut oikein mikään ja korjauksetkin saivat aikaan vain lisää ongelmia!

Puitteet ovat kuitenkin kohdillaan aivan mahtavaan pelikokemukseen!

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

WordPress Lightbox Plugin