PCPS4UutisetXbox One

Seuraava Battlefield sijoittuu 1. maailmansotaan

Jos ei ole sattunut vielä osumaan silmiin, niin perjantaina 6.5.2016 raotettiin seuraavan Battlefield pelin sisältöä yhden lyhyen trailerin verran.

Valtavirrasta poiketen Battlefield lähteekin menneisyyden sotiin aina 1. maailmansotaan asti. Aika raikas tuulahdus liikaa samoja teemoja toistavaan fps genreen. Lähes kaikki muut suuren luokan FPS pelit ovat matkalla kauas tulevaisuuteen, joten ei ole yhtään ihme, että uuden battlefieldin traileri on saanut äärimmäisen positiivisen vastaanoton. Niinkin yksinkertainen mittari, kun trailerivideoiden youtube-tykkäykset ja ei-tykkäykset kertovat jo paljon (ja BF1 video on ollut esillä vasta 4 päivää):BF1vsCOD
Olisiko FPS-taistelun moninkertainen kuningas vihdoin putoamassa siltä korkeimmalta korokkeelta?

Toki moni asia voi vielä mennä pieleen, kaikilla BF4 pelaajilla on vielä tuoreena muistissa suorastaan luokaton BF4 pelin julkistus. Pelissä ei alkuvaiheessa toiminut oikein mikään ja korjauksetkin saivat aikaan vain lisää ongelmia!

Puitteet ovat kuitenkin kohdillaan aivan mahtavaan pelikokemukseen!

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

8 thoughts on “Seuraava Battlefield sijoittuu 1. maailmansotaan

 • Traileri näytti ainakin vannountuneen Indiana Jones elokuvien fanin silmissä hyvältä siinä vaiheessa, kun nämä The Last Crusade -leffasta tutut tankit alkoivat rullaamaan Battlefieldin aavikkomaisella taistelukentällä, Egypti maybe? Mutta joka tapauksessa tuota pelin nimeä ihmettelen yhä. Taisinkin jo edellisessä artikkelissasi sitä vähän ennustella, tosin ilman tuota ykköstä. 😀

  Reply
  • No nyt kun mainitsit asiasta, niin totta – yhteys on ilmeinen 😀

   Reply
 • Ajoneuvoista niin no jaaa… mutta aivan väärässähän me tässä oltiin. ”Mark I” vaunuun ainakin menee kahdeksan ihmistä, siinä on kaksi sivutykkiä/konekivääriä, etukonekivääri, vaununjohtaja ja ajaja.. sen lisäksi Mark I-IV pystyy kuljettamaan jalkaväkeä mukanaan, että onhan siinä squadille jos toiselle puuhaa. Ensimmäisessä maailmansodassa vaunuja, ja niitä muita ajoneuvoja, pystyttiin kuitenkin tuhoamaan ihan pelkillä kranaateilla tai ainakin useammalla samanaikaisella kranaatilla. Onko ”assault” ainoa joka saa kranaatteja, voi olla.

  Reply
  • Ajoneuvojen ylivoima muo onkin vähän arvelluttanu. Koska ajoneuvovastaisia aseita on niin vähän voisi tasapainon tosiaan ratkaista helpommin tuhottavilla ajoneuvoilla. Pätee tietysti kaikkiin ajoneuvoihin, mutta erityisesti lentokoneisiin – niihin on niin vaikea osua ilman lukitsevia aseita.

   Jos ajoneuvoihin saa vahinkoa kranuilla ja ehkä jopa keskitetyllä perusaseiden tulella, niin ehkä se vois toimia.

   Reply
   • Luulen kanssa, että artillerylla on aika iso vaikutus pelinkulkuun. Eli ihan tykkitulta keskitetysti tiettyyn paikkaan, niin kyllä luulis tankkienkin ottavan osumaa.

    Reply
    • Kyllä tossa taas loistaa iso punainen varoitusmerkki, jossa lukee valkoisin kirjaimin ”OP” – eli tollasen tykistön kanssa pitää olla aika varovainen. Jos bäfässä lymytään muutenkin enemmän juoksuhaudoissa, niin tollanen neulantarkka tykistö olis kyl aika killeri

     Reply
   • Ymmärtääkseni, koskaan sitä yrittämättä, kakstasoihin ei ole mitenkään mahdoton osua konekivääreillä. Eikö Punainen Paronikin pudotettu nimenomaan maassa istuvasta konekivääristä? Ennakkoa vaan!
    Eniten mua mietityttäis juuri nuo konekiväärit, nehän tiedettävästi hallitsi ensimmäisen maailmansodan maisemaa ja taistelukenttiä.

    Reply
    • Ollaanhan tässä myös realistisuus vs. pelattavuus kysymyksen äärellä. Vaikken nyt itse ollutkaan ensimmäisessä maailmansodassa (en ihan niin vanha sentään ole) mukana, niin olen jäänyt siihen käsitykseen, että se oli enimmäkseen pulttilukko meininkiä ja käsikähmää juoksuhaudoissa. Bäfässä todennäköisesti taas useimmilla on noita automaattiaseita. Kyllähän tuo Dice sanoo, että BF1sessä ollaan enemmän iholla, mutta mun on aika vaikee kuvitella, että se nyt ihan puukkohipaksi menis.

     Reply

Vastaa