PCPlaystationUutisetXbox

Atomic Heart -toimintapeli esittäytyy näytellyn esittelyvideon voimin

Vuoteen 1955 sijoittuva Atomic Heart kertoo ajasta, jossa toisen maailmansodan kauheudet ovat taakse jäänyttä historiaa. Neuvostoliitto on voimissaan huipputason teknologialla, jonka keihäänkärkenä toimivat automatiikan ja robotiikan saavutukset. Utopistinen maailma on saavuttanut rauhan ihmisten ja keinoälyn yhteisvoimin. Samalla kehittynyt tekoäly on kuitenkin saanut aikaiseksi jotain paljon pahempaa ja edessä onkin todellinen atomiajan uhka.

Pelaajan ohjastama agentti P-3 selvittää tapahtumia ja joutuu konfliktien keskiöön, jonka maailma on ankara ja armoton. Vastaansa hän saa muun muassa jättimäisiä hyökkäyskoneita sekä mutatoituneita hirviöitä. Apunaan pelaajahahmolla on erikoiskykyjä sekä huippukehittyneitä aseita ja lisävarusteita. Näin kiivastempoinen taistelu pysyy jännittävänä ja palkitsevana kautta linjan.

Atomic Heart on Mundfish-pelistudion ensimmäinen peli ja onkin ollut kehityksessä jo peräti viiden vuoden ajan. Sen huikea grafiikka, ensiluokkainen pelattavuus ja upea äänimaailma on luotu intohimolla ja taidolla. Kolmella eri vaikeustasolla peli tarjoaa koettavaa sekä satunnaispelaajalle että haasteita kaipaavalle ekspertille. Luvassa on yli 20 tuntia pitkä päätarina ja reilun 15 tunnin edestä erilaisia sivutehtäviä ja muita juonteita.

Upeita välivideoita pelissä on peräti puolentoista tunnin edestä. Uuden sukupolven pelikoneiden lisäksi peli on optimoitu toimimaan myös PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla ja kannettavalla Steam Deck -pelilaitteella. Pelin uutta esittelyvideota tähdittää muun muassa The Boys- ja Supernatural-sarjoista tuttu Jensen Ackles.

Atomic Heart julkaistaan 21. helmikuuta 2023 sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa