PCPlaystationUutisetXbox

Assassin’s Creed Valhalla sai uutta lisäsisältöä

Ubisoftin huippusuosittu avoimen pelimaailman toimintapeli on laajentunut Irlantiin uudella Wrath of the Druids -lisäosalla. Se vie pelaajan maan vihreille nummille ja mystisten druidien maailmaan, jossa kaksi tyystin erilaista kulttuuria kohtaavat omanlaisessa konfliktissaan. Päähenkilö Eivor joutuu jälleen kerran diplomatian pyörteisiin, josta ei kuitenkaan selvitä vain sanan säilää käyttämällä. Vastaansa Eivor saa pahaenteisten druidien joukot, joiden tavat toimia eroavat merkittävästi englantilaisten sekä kanssaviikinkien tyylistä.

Luvassa on vauhdikas, jännittävä ja kiehtova seikkailu upean saarivaltion kuvankauniissa maisemissa ja vehreän luonnon helmassa upeine linnoineen ja asuinrakennuksineen.

Wrath of the Druids -lisäosa sisältyy pelin kausikortin tarjontaan, jonka lisäksi pelilaajennuksen voi myös ostaa erikseen muista lisäosista riippumattomana seikkailuna.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavana sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5– ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Epic Games Store– ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta PC-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelipalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 18

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa