PCPlaystationUutisetXbox

Aliens: Fireteam Elite -toimintapeli sai ilmaisen sisältöpäivityksen

Aiemmin syksyllä julkaistu tiimivetoinen Aliens: Fireteam Elite on laajentunut ilmaisella päivityksellä. Pelin toisen kauden aloittava Season 2: Point Defense -lisäosa tuo mukanaan uuden pelimuodon sekä uusia aseita ja kosmeettisia päivityksiä.

Point Defense -pelimuoto on nopeatempoinen Horde-pelimuodon vaihtoehto, jossa pelaajien muodostama ryhmä joutuu puolustustaisteluun alati pahenevia vihollisaaltoja vastaan. Kohteiden suojelun ohella pelaajatiimi joutuu myös korjaamaan vartiointipisteitä ja varmistamaan, etteivät viholliset pääse tekemään tuhojaan sulkukohtien läpi.

Onnistumisista palkitaan erilaisin varustepalkinnoin. Pelaajat voivat myös täydentää kertakäyttöisiä varusteitaan eri vaiheiden välillä, mikä tuo oman strategisen elementtinsä taistelun tuoksinaan.

Lisäosan esittelyvideon voit katsoa alta:

Aliens: Fireteam Elite -toimintapelissä pelaajat kohtaavat ikonisen Alien-elokuvauniversumin hurjat hirviöt ja arvaamattomat androidit. Luvassa on kiehtovia tiimivetoisia taisteluita yhdessä tekoälysotilaiden tai muiden pelaajien kanssa. Peli sijoittuu 23 vuotta alkuperäisen elokuvatrilogian tapahtumien jälkeisiin aikoihin. Pelaaja on yksi avaruusalus UAS Endeavorin sotilaista, joiden tehtävänä on torjua ksenomorfihirviöistä muodostuva uhka. Viholliset eivät kuitenkaan koostu pelkästään hengenvaarallisista suippopäisistä hirviöistä, sillä myös Weyland-Yutanin synteettiset androidihahmot ottavat osaa taisteluun. Peli sisältää neljä ainutlaatuista kampanjaa, joista kukin kertoo oman tarinansa Alien-universumissa. Pelimaailma on luotu upealla grafiikalla, jota täydentävät elokuvista tutut hahmot, äänet, viholliset ja tapahtumaympäristöt. Elokuvista tuttu pahaenteinen ilmapiiri on vahvasti läsnä ja luo pelille sen tavaramerkkimäisen tunnelman.

Aliens: Fireteam Elite on saatavana, PC:lle, PlayStation 4-, Playstation 5-, Xbox One– ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa