PCPlaystationUutisetXbox

Aliens: Dark Descent juhlistaa Alien-päivää uudella esittelyvideolla

Avaruusteemaisten hirviöelokuvien parhaimmistoon lukeutuva Alien – kahdeksas matkustaja on vuosikymmenten saatossa synnyttänyt kokonaisen Alien-universumin, joka on laajentunut elokuvista muun muassa sarjakuviksi ja peleiksi. Alkuperäisessä elokuvassa nähtävästä LV-426-kuusta sai päivämäärän myös Alien-teemapäivä. Sitä vietetään tänään 26. huhtikuuta, joka on amerikkalaisittain ilmaistuna 4.26.

Aliens: Dark Descent tuo Aliens-elokuvasta tutut avaruussotilaat osaksi nopeatempoista reaaliaikastrategiaa. Toimintavetoinen taktisuus yhdistyy vikkelien ja neuvokkaiden ksenomorfihirviöiden kanssa käytäväksi yhteenotoksi, jossa nopeat reaktiot, strateginen viekkaus ja kylmät hermot ovat avainasemassa.

Vaihtelua tapahtumiin tuovat erilaiset yksiköt varusteineen ja erikoiskykyineen. Haasteita ja vaarallisia tilanteita löytyy paitsi pelin kentistä, myös karmivista hirviöistä, jotka osaavat tarjota pelaajille hiukset pystyyn nostattavia yllätyksiä. Lisää vaarantunnetta syntyy ohjattavien sotilaiden kohtalosta, sillä taistelussa kuollut avaruusjääkäri myös pysyy kuolleena.

Elokuvamaisella pelikampanjalla varustettu tarina tarjoaa pelaajalle jännittäviä hetkiä, yllättäviä käänteitä ja kiehtovaa hahmonkehitystä. Pelin ohjattavuus on tehty sulavaksi ja helposti opittavaksi niin hiirellä ja näppäimistöllä kuin pelikonsolien ohjaimellakin.

Aliens: Dark Descent julkaistaan 20. kesäkuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa