Yhteisö

Tietoa toimituksesta!

Pelaamisen ohella luomme peliaiheisia uutisia, arvosteluita ja blogeja yhteisömme jäsenten sekä itsemme iloksi.

Homma toimii täysin harrastepohjalta, joten emme maksa tuotetusta sisällöstä. Myös kirjoitus- tai asiavirheitä saattaa tapahtua. Pahoittelut siitä jo etukäteen. Pyrimme kuitenkin uutisoimaan mahdollisimman sujuvalla suomenkielellä.

Peliarvosteluita ja blogeja tekevät yhteisömme omat jäsenet. Pelaajat, jotka kertovat omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan kyseisistä peleistä. Joskus heidän mielipiteet poikkeavat valtavirrasta, ja mielestäni niin sen pitääkin olla!

Käytämme tietolähteinä usein omia kokemuksia tai muita peliuutiskanavia. Esimerkiksi ulkomaalaisia pelisivustoja kun teemme uutisia ja ilmoituksia tulevista julkaisuista. Meillä ei ole aikaa tai resursseja luoda aina täysin omaa materiaalia, mutta käänämme ne sentään suomeksi.

Pyrimme kuitenkin uutisoimaan mahdollisimman tarkasti ja sujuvalla suomenkielellä, mutta kirjoitus- tai asiavirheitä saattaa välillä tulla vastaan. Pahoittelut siis siitä jo valmiiksi!

Emme saa peleistä ilmaisia kopioita arvosteluita tai muuta sisältöä varten, kuten monet muut viralliset ja vähemmän viralliset uutisoivat pelisivustot. Lahjoitamme pelejä, joko toisillemme tai ostamme ne itse. Toisin sanoen, teemme arvosteluista ja blogi-kirjoituksista sellaisia kuin itse haluamme!

Jos haluat auttaa Pelikaistaa kasvamaan, liity mukaan vaikkapa kirjoittajien remmiin!

Jos osaat kirjoittaa, pähkäillä, tuumia, arvostella, koodata tai mitä tahansa muuta, minkä voisit kuvitella olevan avuksi, niin lykkää ihmeessä mailia osoitteeseen rasteri (at) pelikaista.fi
Emme voi tuputtaa rahaa tai puolta valtakuntaa! Mutta tarjoamme kuitenkin itselleen nauravan ja tiiviiseen tiimihenkeen tähtäävän yhteisön!

AKTIIVISIMMAT SISÄLLÖNTUOTTAJAT

Rasteri
Olen Rasteri, 29 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää…

Jamppu_fi
Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja.
YouTube: http://youtube.com/jamppufi
Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi

Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

Remos
Hämäläinen nörtinpoikanen valmis seuraamaan teknologia- ja pelialojen tuulia ja virtauksia, ja tietenkin raportoimaan niistä tänne.
Lue lisää…

Jack2
22-vuotias Tamperelainen pelaaja, FPS- ja RTS-pelien suurkuluttaja, vapaa-ajallani turvaan foorumin rauhaa.

General Taggart
Useiden konsolisotien ja tietokonepelien veteraani, jo vuodesta 1976 lähtien. Pitää hyvistä peleistä alustasta riippumatta.

Pelikaista.fi

Pelaamisen ohella luomme peliaiheisia uutisia, arvosteluita ja blogeja yhteisömme jäsenten sekä itsemme iloksi. Jos haluat auttaa Pelikaistaa kasvamaan, liity mukaan vaikkapa kirjoittajien remmiin! Lue lisää..

Vastaa