TeamSpeak3 ja Cs:Go Palvelin

Tervehdys kaistalaiset!

Nyt olisi taas se aika kun on nojattava teikäläisten, eli jäsenten avuliaisuuteen.

Tässä ollaan viimeaikoina pohdiskeltu TS3 palvelimen hankkimista toiselta tarjoajalta, kun nykyinen on toimivuutensa nähden aika kallis. Uusi 50 slottinen tessu tilattaisiin Fragnetiltä, palvelimen kylkeen saataisiin 10 slottinen Cs:Go servu (tickrate 128) ja hinnaksi tulisi noin 156€ / vuosi.
Erikseen kumpikin olisi kalliimpi.

Ketkäs ovat valmiina luopumaan rahoistaan?

Mitä useampi maksaja olisi mukana sitä parempi. Esimerkiksi jos mukana olisi vaikkapa 8 henkeä, niin se olisi noin 20€ per nuppi ja tessu olisi vuodeksi maksettu.

 

Muutoksia hankintoihin:

Fragnetin palvelut eivät toimineetkaan niin hyvin kuin toivoimme, joten vaihdoimme palvelimet dlamingille sillä saimme heiltä paljon paremman tarjouksen samanlaisesta paketista (100€/vuosi) . Ainoana erona on se, että cs:go servulle pääsee yhdistämään vain suomalaisia pelaajia.

Lisäksi on myös mahdollista, että he sponsoroitvat cs:go cupin palkinnot ja palvelimen kilpailun ajaksi, mikäli nyt saadan sellainen tulevaisuudessa järjesteltyä. Mutta siitä asiasta voidaan keskustella kun se on ajankohtaisempaa ja saadaan hommat pyörimään omalla pelipalvelimellakin vähän paremmin. Viimeaikoina itselläni on ollut  kiireitä, joten en ole kerinnyt cs:go palvelimen confailua opettelemaan. Mutta jos jollakin toisella löytyy kyseistä taitoa, niin ottakaahan ihmeessä yhteyttä.

TeamSpeak3 palvelimelle yhdistäminen onnistuu vielä samalla tavalla kuin ennenkin. (ts.pelikaista.fi).

Rasteri

Rasteri, 33 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...