Yhteisö

TeamSpeak3 ja Cs:Go Palvelin

Tervehdys kaistalaiset!

Nyt olisi taas se aika kun on nojattava teikäläisten, eli jäsenten avuliaisuuteen.

Tässä ollaan viimeaikoina pohdiskeltu TS3 palvelimen hankkimista toiselta tarjoajalta, kun nykyinen on toimivuutensa nähden aika kallis. Uusi 50 slottinen tessu tilattaisiin Fragnetiltä, palvelimen kylkeen saataisiin 10 slottinen Cs:Go servu (tickrate 128) ja hinnaksi tulisi noin 156€ / vuosi.
Erikseen kumpikin olisi kalliimpi.

Ketkäs ovat valmiina luopumaan rahoistaan?

Mitä useampi maksaja olisi mukana sitä parempi. Esimerkiksi jos mukana olisi vaikkapa 8 henkeä, niin se olisi noin 20€ per nuppi ja tessu olisi vuodeksi maksettu.

 

Muutoksia hankintoihin:

Fragnetin palvelut eivät toimineetkaan niin hyvin kuin toivoimme, joten vaihdoimme palvelimet dlamingille sillä saimme heiltä paljon paremman tarjouksen samanlaisesta paketista (100€/vuosi) . Ainoana erona on se, että cs:go servulle pääsee yhdistämään vain suomalaisia pelaajia.

Lisäksi on myös mahdollista, että he sponsoroitvat cs:go cupin palkinnot ja palvelimen kilpailun ajaksi, mikäli nyt saadan sellainen tulevaisuudessa järjesteltyä. Mutta siitä asiasta voidaan keskustella kun se on ajankohtaisempaa ja saadaan hommat pyörimään omalla pelipalvelimellakin vähän paremmin. Viimeaikoina itselläni on ollut  kiireitä, joten en ole kerinnyt cs:go palvelimen confailua opettelemaan. Mutta jos jollakin toisella löytyy kyseistä taitoa, niin ottakaahan ihmeessä yhteyttä.

TeamSpeak3 palvelimelle yhdistäminen onnistuu vielä samalla tavalla kuin ennenkin. (ts.pelikaista.fi).

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

22 thoughts on “TeamSpeak3 ja Cs:Go Palvelin

 • Menen tämän porukan kanssa vaikka suohon ! Huippu tyyppejä kaikki 🙂
  Mukana ollaan !! :3
  Toivon että mahdollisimman moni osallistuisi yhteisen hyvän vuoksi !

  Reply
 • Ens kuusaa eka päivä voin osallistuu 🙂

  Reply
 • Eiköhän tuo onnistu.
  Enää tarvii 4 muuta tyyppiä vielä. Laittakaa tähän alle viestiä ne kenellä raha pakottaa ranteita=)!

  Reply
 • Eiköhän tässä myös voi tulla vastaan

  Reply
 • Pitääpi kattoa tos ens kuussa…en kyllä tota ceeässää paljoakaan pelannu mut mut…tessun kannalta pääasiassa lähtisin..

  Reply
 • minä voin tessussa auttaa, mutta cs servusta en maksa mitään ku en peliä omistakkaan,
  tessusta toki voin maksaa vaikka vähän enempi jopa

  Reply
  • Tuossa paketissa kun tessun ottaa, niin palvelimen hinnaksi tulis noin 60€ vuodeksi. Kun erikseen tuo cs:go servukin maksaisi 95€. Mutta samalla laskulla nuo kai maksetaan, joten en ole varma onnistuisko tuommonen erittely noilla hinnoilla. 😀

   Reply
 • Tämä kuulostaisi hyvältä, itse muuten olisin mukana maksamassa, mutta nyt ei pysty ku on toi omakin cs:go matsi serveri mikä pitäis maksaa kans.

  Mutta jos teamspeak 3 serveriä pystyy tulla maksamaan vaan mukaan niin se näil näkymin onnistuis ainakin 10 – 20 e mun osalta.

  Reply
  • Taitaapa olla vähän epäreilua jo maksun lähettäneitä kohtaan laitella yhtään vähempää kuin 20€, mutta ainahan on sallittua lahjoittaa vaikkapa jotain muuta tarkoitusta varten. Kyllähän noita kuluja on muitakin kuin ääni- tai pelipalvelimet. Esimerkiksi sivustoa varten tarivittava vuosittainen webhost maksu.Tosin ihan hyvin pystynyt pulittamaan sen tähänkin asti itse. Mutta rahallinen apuhan ei ole koskaan pahasta ;D

   Reply
 • Voisi pitää tuon 20e alarajana. Sille rahalle löytyy kyllä sivustoon liittyviä kuluja kyllä, joita sillä voi kuitata. Ja jos maksajia tulee reilusti enemmän, kuin tuon TS ja CS:GO servun maksut vaatii, niin ylijäämä rahalla voi ottaa esim. lisää slotteja tuolle CS:Go servulle.
  Tuossa CS:GO servussa ei pitäisi olla mitään rajoituksia asetuksien osalta. Ja tarvittaessa salasanakin onnistuu laittaa sinne, kun jotain eventtiä sen parissa pidetään.

  Reply
 • Voisin ehdottaa saman syssyyn jos otetaan tuo cs:go palvelin niin laitteis Vanha GG modi päälle koska siihen ei tarvitse niin paljoa ja hyvä vaan :). Sen onneksi saa sitten säädettyä normaaliksi tai muuksi jos niin haluaa..

  Reply
  • Juu, ilmoittelen kun servut on käytettävissä tilaus laitettu jo.

   Reply
   • No toi GG modi ny ei oo vaikee laittaa ees. laitaa vaa compi moden päälle ja sit laitaa GG konfit perään päälle ja säätää niitä GG konfeija vähän oman mauin mukaa, ja toimii. mutta ilmotelkaa jos tarvii säädellä konffit kuntoon.

    Reply
 • Tässä olis nyt uuden TS3 palvelimen IP-osoite: 46.253.196.135:10102. Vanha palvelin sulkeutuu 1. Marraskuuta.

  Reply
  • Hyvä että saatiin uusi teamspeak 3 serveri, toivotavasti toimii myös. 😉

   Reply
 • Harmi että huomasin tämän liian myöhään.. itsellä ilmainen Teamspeak3 serveri 32 paikkainen ja 50 paikkainen mumble. Nämä olisin siis voinut antaa kyllä pelikaistan käyttöön. Palvelukin olisi ollut taattu kun on käytännössä suomen runkoverkossa kiinni ja kahden eri palveluntarjoajan kuitu käytössä.

  Reply
  • Niin onhan se, no kaikesta huolimatta tervetuloa sivustolle. 🙂

   Reply
 • Kolme jäsentä on jo osuutensa laittanut. Tässä lopuille maksuun lupautuneille tilitiedot:
  Danske Bank: FI77 8013 0710 8253 14, Esa Kukkonen.

  Reply
 • Vieläkö TS rahoitukselle on tarvetta ja minkälaisesta summasta puhutaan? Onko vielä 20 € hyvä? ja kai sitte pääsee pelaamaan teitin kanssa?

  Reply
 • Ainahan se raha kelpaa, varsinkin kun pari jätti maksamatta. Omasta pussista meni loput ja nyt on tämä cs:go/ts3 paketti meillä käytössä vuodenpäivät. Pelailemaan kanssamme pääsee kyllä ihan ilmaiseksikin, mutta seuraava menoerä meillä tulee vissiin olemaan tuo uuden DayZ palvelimen hankinta, jonka vuosittais hinta on melko suolainen, joten kaikki lahjoitukset ovat tervetulleita. 🙂

  Reply

Vastaa