Yhteisö

Reign of Kings – palvelin avattu!

Reign Of Kings on early access -leimalla julkaistu keskiaikaan sijoittuva peli, sitä on hankala laittaa vain yhteen genreen, joten kuvailisin sitä seuraavin sanoin: Survival/Medieval combat, jossa mahdolisuus mm. rakennella linnake, nostattaa armeija sen hetkistä kuningasta vastaan tai teloittaa kurittomat alamaiset.

Pelin pääpointtina on siis noutaa itselleen kruunu sekä pitää se!

Kuninkaana on mahdollista mm. säädellä valtakunnan veroprosenttia ja näin kerätä resursseja ilman suurta hikoilua, kunnes seuraava ehdokas koputtelee porteille katapultein.

Lisätietoa pelistä löytyy täältä.

Pelikaista.Fi – Valtakausi | Vilayer.com
IP-osoite: 109.236.89.182:7450
Slottimäärä: 20

Pelipalvelimen säännöt

 1. Valtaistuinsaliin ei rakennuksia, ovia, sänkyjä tai mitään palikoita. (Ainoastaan siis väylälle/sillalle/”Miekan terälle” saa rakentaa).
 2. Ei härskejä tai herjaavia nimiä valtakunnalle, killoille tai hahmolle.
 3. Käyttäydy asiallisesti itse pelissä sekä sen chatissa.
 4. Ei resurssien keräämistä hankaloittavia rakennuksia.
 5. Kun valloitat toisen pelaajan rakennuksen (tuhoat crestin ja korvaat omalla), niin älä tuhoa rakennusta varastamalla palkikoita. Tavarat arkuista ja työasemista saa tietenkin viedä.
 6. “Sky-building”, eli ilmaan rakentaminen ja sen hyödyntäminen valloitus tilanteessa on kielletty.
 7. Muurien yli “boostaaminen” tavaroiden ja palikoiden avulla kielletty. Esimerkiksi siegeworks:in tai uuni rakentaminen muurin viereen ei ole sallittua.
 8. Jos/kun muutat rakennuksesi paikkaa, älä jätä mitään ilmaan roikkumaan. Muutenkin talot on rakennetteva pilarien varaan, että homma näyttää jokseenkin realistiselta.
 9. Älä kirjaudu ulos pelistä kesken taistelun.
 10. Nukkujia ei saa tappaa välittömästi. Anna ainakin 5 minuuttia aikaa takaisin kirjautumiselle, ennen kuin jatkat taistelua.

Varoitukset & muu informaatio.

 1. Jos rikot ylläolevia sääntöjä saat yhden varoituksen, ennen banneja.
 2. Jos rikot sääntöjä kahdesti saat Bannin ainakin 12-48 tunniksi, riippuen adminien suopeudesta ja rikkomuksen laadusta.
 3. Jos sääntöjen rikkominen jatkuu vielä tämänkin jälkeen on porttikielto palvelimelle pysyvä.

Banneista, väärinkohtelusta ja sääntöjen muutos ehdotuksista voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen rasteri@pelikaista.fi, irc-kanavalla (#pelikaista.fi) tai Facebook ryhmässä (Reign of Kings Finland).

Jatkossa säännöt päivittyvät ensin etusivulle palvelimet- osioon ja sitten tänne: http://pelikaista.fi/rok-rules/

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

3 thoughts on “Reign of Kings – palvelin avattu!

 • Kuulostaa ihan pelaamisen arvoiselta, mutta se on early access -leimalla, joten täytyneen vähän odotella ja katsella miten peli edistyy.

  Reply
 • Serverillä on nyt rikottu useaan kertaan sääntöä joka koskee palikoiden viemistä. Ilmassa roikkuu satoja esineitä ympäri mappia jo toista viikkoa :/

  Reply
  • Kiitoksia kuin ilmoitit asiasta! Olen pahoillani, etten ole kerennyt seuraamaan viime aikoina pelaajien käyttäytymistä muiden kiireitteni vuoksi. Jatkossa voitaisiin hoitaa palvelin asiat foorumin puolella tai tuolla facebook ryhmässä (https://www.facebook.com/groups/1117560811602728/).

   Jos esineitä killuu ilmassa tosiaan noin paljon, on luultavasti nopein tapa pyyhkiä koko serverin tietokanta. Mutta ennen sitä pitäisi pyytää kaikken ottamaan taltaan palikoidensa lukumäärät.

   Onko tekijästä epäilyksiä?

   Reply

Vastaa