Yhteisö

Pelikaistan toinen vuosi

Tervehdys kaistalaiset!

Siitä on pari vuotta kun tämä pelikaista.fi sivusto luotiin, joten nyt on taas aika lyhyelle raportille kuluneen vuoden tapahtumista.

Ensiksi haluan kiittää kaikkia pelikaistan jäseniä sinnikkäästä mukana roikkumisesta. Uusien jäsenten määrä on kasvanut viime vuoden kahdestasadasta, viiteensataan!
Myös käyttäjien aktiivisuus TeamSpeak3 palvelimella on lisääntynyt ihan mukavasti, päivittäin siellä pyörii n. 30-50 hölöttäjää. (Eräs ilta meni jopa 65:n käyttäjän ennätys rikki.)

Tämän lisäksi saimme yhteistyökumppaniksi Vstore.fi:n. Osakeyhtiön joka kauppaa kierrätettyjä, mutta laadukkaita yrityskäyttöön suunniteltuja laitteita. (mm.  kannettavia tietokoneita ja pöytäkoneita.) Meille Vstore siis tarjoaa tehokkaan virtuaalipalvelimen, jolla pyöritämme muutamia peliservereitämme ja tessua.

Mitä pelaillaan?

Pelikaistalaisten pelimieltymykset ovat suurimmaksi osaksi olleet tänäkin vuonna FPS-genren puolella. Tom Clancy´s Rainbow Six: Siege, Battlefield 4 ja Counter-Strike: Global Offensive. Perinteisen moninpeli räiskinnän ohella, olemme pelailleet myös co-op pelejä, kuten Dying Lightia. Selviytimispeleistä suosituimpia ovat olleet Ark: Survival evolved sekä Rust.

Yllämainittujen pelien lisäksi Rocket League on myös näytellyt suurta osaa, muutama kaistalainen jopa striimaakin sitä välillä. Pelikaistan The Elder Scrolls Online -kiltakin on pikkuhiljaa taas heräilemässä henkiin. Kaikinpuolin siis melko monipuolista pelaamista, Bäfääkin vielä pelaillaan vaikkakin aika kasuaalisti!

Striimit, Kirjoittajat & Foorumi

Olemme vuoden sisällä saaneet mukaamme muutamia striimaajia sekä Remoksen, joka rustailee sivustolle peliarvosteluita sekä hieman myös muita peliaiheisia artikkeleita. General Taggart aloitti vuoden alussa Pelihaasteensa ja tekee Youtube videoitaan nykyään englannin kielellä.

Päätimme vihdoin hankkia Xenforo foorumin ja sen lisenssiin onkin jo varat saatu keräiltyä, kiitokset siitä! Vielä on muutamia asioita mitä pitäisi foorumin eteen hoitaa ennen sen avaamista ja samalla sivustokin tulee kokemaan muutoksia ihan tässä (toivottavasti) lähitulevaisuudessa. Mutta ilmoittelen siitä sitten kun se on ajankohtaisempaa.

Hyviä Pelejä!

 

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

2 thoughts on “Pelikaistan toinen vuosi

 • Onnea pelikaista:lle nyt toisesta vuodesta!

  Olen katsonut alusta asti teijän toimintaa, hyvinhän tuo on lähtennyt pyörimään.
  Toivotavasti jaksatte vetää viel ainakin 3 vuodenkin, tai miksei vaikka 5v viel lisää 🙂

  -ToNNi

  Reply
  • Jos se vain on minusta kiinni, niin tottakai!
   Tässä nyt oltu Ddoss hyökkäysten kohteen ja IP-osoite joutunut ISP:n toimesta Blackholeen, joten vielä on TS3 ja peliserverit maissa. Ark pelaajien puolesta #feelsBadMan ;(

   Varalta meillä on kuitenkin Wolf Gamingin tarjoama TeamSpeak3, sen osoite on 193.28.89.84:9990 – ja salasana: kaista.
   Nyt sitten odotellaan uutta Non-profit lisenssiä uudelle IP:lle ja jatkossa käytämme myös salasanaa joka ilmotetaan aina tessun tietojen yhteydessä.

   Reply

Vastaa