Yhteisö

Pelikaistan ensimmäinen vuosi

Tervehdys kaistalaiset!

On tasan vuosi kulunut siitä kun hankin pelikaista.fi domainin ja väkersin tämän sivuston kasaan.

No okei.. Tarkalleen ottaen sivuston syntymäpäivä oli 3.helmikuuta. Muistini kun on mitä on, homma pääsi vähän lipsumaan mielestä. Syyttetään siitä nyt vaikka niitä 200 steam ryhmän jäsentä, jotka olemme onnistuneet saamaan vuoden aikana.

Minun lisäkseni, itse sivustolle rekisteröityneitä jäseniä on 149, joka on huomattavasti enemmän kuin koskaan kuvittelin. Kiitokset vain kaikille siitä!

Tähän ensimmäiseen vuoteen on mahtunut aika paljon kaikennäköisitä. Pieniä rakenteellisia muutoksia sivustoilla, teeman vaihteluita uuteen. Yhteisön alkumetreillä tuli myös hieman takapakkia tietokanta virheen takia. Mutta näistä ollaan selvitty tähän asti jokseenkin kunnialla, joten taistelu jatkuu.

Sivuston rakentelun sekä yhteisön kasvun ohella olemme kuitenkin onnistuneet hankkimaan muutamia pelipalvelimia ja suuremman ts3-äänipalvelimen. 50 slottia ei ole paljon, mutta se on hyvin riittänyt meille. Saimme vuoden aikana mukaamme myös blogaajan, wow-killan sekä useita kilpailullisen cs:go:n pelaajia ja pari striimaajaakin taitaa nököttää riveissämme.

Mitäs seuraavaksi?

Pelikaistalaisten pelimieltymykset ovat suurimmaksi osaksi olleet FPS-genren puolella. Battlefield 3, Battlefield 4 ja Counter-Strike: Global Offensive. Perinteisen moninpeli räiskinnän ohella, olemme pelailleet melkoisesti myös co-op pelejä, kuten Pay Day 2, Borderlands 2 tai Contagion. Mutta viimeaikoina olemme aikalailla siirtyneet selviytymisen pariin, joista DayZ Standalone, H1Z1  ja vähänaikaa sitten julkaistu Dying Light ovat olleet suosituimpia.

Mihin tästä sitten päädytään, niin sehän riippuu teistä!

Lopuksi tahtoisin vielä toivottaa tervetulleeksi uuden kirjoittajamme Jampun! 

Battlefield fanaatikko ja youtubaaja Jamppu_fi, omien sanojensa mukaan edustaa jo vähän iäkkäämpää pelaajasukupolvea ja innostui moninpeleistä vuonna 2006, jolloin BF2142 julkaistiin. Nykyään hän pelailee Battlefield 4:sta [FWS] Flyswatters -nimisessä suomalaisessa klaanissa PS3:lla.

Törmäsin Jampun videoihin ja sain hänet kirjoittelemaan sivustollemme omaa blogiaan ja peliuutisia, joita on jo tullutkin hyvää tahtia!

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

1 thought on “Pelikaistan ensimmäinen vuosi

  • Congrats Rasteri ja koko Pelikaistan väki ja nöyrä kiitos Shout Outista 😀 Tästä vaan eteenpäin kohti uusia kujeita ja pelejä! Pidetään ne sormet vilkkaina! 😛

    Reply

Vastaa