KilpailutYhteisö

Peliarvonta 2000 jäsenen kunniaksi!

Hei, kaikki kaistalaiset ja tulevat sellaiset!

Nyt on tullut se hetki, jolloin 2000 jäsenen raja yhteisössämme on viimein rikottu – eli eiköhän pyöräytellä käyntiin taas peliarvontaa!

Arvomme yhteensä 20 peliä kuluvan viikon aikana, päivämäärinä 12.-15.5.2022. Arvonnat suoritetaan neljässä, viiden palkinnon erissä.

Kaikki jäseneksi rekisteröityneet henkilöt osallistuvat automaattisesti.

Mikäli haluat osallistua jokaiseen arvontaan, suosittelen siis lämpimästi lopettamaan hetkeksi sen somen selailun ja liittymään yhteisömme eliittiin ensi torstai iltaan kello kahdeksaan (20:00) mennessä. Se jäseneksi rekisteröityminen kun onnistuu helposti vaikka Discord -tunnuksella!

Palkinnot & arvonnan voittajat

Pelien aktivointikoodit lähetetään voittajille yksityisviestillä joko Discordin tai Pelikaistan keskustelualueen kautta. Osa palkinnoista on lunastettavissa eri pelikaupoista (Steam, GOG, Origin) ja jotkin pelit lähetetään lahjana Steamin kautta.

Voittajat ja palkinnot tullaan ilmoittamaan Pelikaistan Foorumilla, sekä Discordissa #kilpailut -kanavalla.

Isot kiitokset kaikille Pelikaistan jäsenille ja muille kaistapäille, ilman teitä yhteisöä ei olisi!

Onnea tulevaan arvontaan ja hyviä pelejä!

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa