Yhteisö

Mixeristä siirtyneille striimaajille uutta toivoa

Microsoft on ilmoittanut, että se on luopumassa Mixer-palvelustaan.

Microsoftin Mixerin taival päättyy heinäkuun lopulla, kun palvelu yhdistyy Facebook Gamingin kanssa, ja kävijät ohjataan Facebook Gamingin sivuille. Muutos oli todella kova ja ikävä yllätys monelle Mixer striimajalle. Melko moni on jo siirtynyt muiden palveluiden pariin, kuten esimerkiksi nyt Amazonin omistamaan Twitchiin.

Lisätään näkyvyyttä yhdessä

Tehdään kaistalaiset siis mekin osamme ja autetaan suomalaisia Mixer- striimaajia, jotka ovat joutuneet olosuhteiden pakosta aloittamaan yhteisönsä kokoamisen kokonaan uudelleen.

Hypätkää siis mukaan seuraamaan alle listattuja striimaajia. Kommentteihin voit myös linkata oman tai sellaisen kaverin Twitch -kanavan, joka on myös samassa tilanteessa. Katsellaan ne Pelikaistan tarjoamat yhteistyö bannerit ja automaattiset live-ilmoitukset Discordiin kuntoon sitten vähän myöhemmin, kuvat ja tarvittavat linkit kyllä löytyvät tämän tiedotteen lopusta.

Live-ilmoitukset/bannerit

Saadaksesi Twitch -striimisi automaattiset Live -ilmoitukset näkyviin meidän Discordin #striimit -kanavalle kun lähetyksesi alkaa, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Lisää banneri Twitch-kanavasi Laattoihin/tietoihin ja osoita siitä kutsulinkki Pelikaistan Discordiin.
2. Lähetä kanavasi linkki tämän jälkeen Pelikaistan Discordin ylläpidolle.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa