Yhteisö

Miitin uusi ajankohta ja paikka

Tänä vuonna Pelikaistan miitti vietetään viihtyisässä mökissä Tampereen Ikaalisissa, luvassa olisi rentoa yhdessäoloa, grillausta, jutustelua ja sivistynyttä alkoholin lotrausta hyvässä hengessä. Eli kaikkea mitä ahdistuneet ja auringonvaloa karttavat nörtit kaipaavat.

Majoituksen varaus ei onnistunut heinäkuulle, joten miitin ajankohta siirrettiin elokuun lopulle.

 • Ajankohta:
  Vko 34 (26.-28.8)

 • Sijainti:
  Jaulin kämppä – Tampere, Ikaalinen

 • Majoitus:
  2-vuorokauden yöpyminen 24:lle.

  Suosittelen mukaan otettavaksi omat pyyhkeet, liinavaatteet/makuupussi. Mökissä ruokailutila sekä keittiö ja sen pihapiirissä tunnelmallinen rantasauna (n.30m) puuvaja, laavu, nuotiokehä, lentopallo kenttä sekä iso grilli/ruokailukota.

 • Ruokailu:

  Alustavasti on suunniteltu jokaiselle osallistujalle 2-lämmintä ateriaa ja aamupala. n. 10€/hlö, tai jos osallistujia tarpeeksi maksamme majoitusmaksuista ylijäävillä varoilla ruokailut, joko osittain tai kokonaan. (vielä work-in-progress) Grillattavia ruokia hyvä hankkia kuitenkin myös itse, mutta katsotaan asiaa tilanteen mukaan.

  Juomat on jokaisen makseltava itse.

 • Aktiviteetit:
  Ryyppäämistä, grillausta, ruokailua, lautapelejä, rentoa jutustelua, ja kaikkea mitä järjestäjä keksii päämme menoksi.
Miittiin osallistuminen maksaa 60€/hlö

Vapaita paikkoja löytyy vielä yksi.

Tästä viestiketjusta löydät osallistujien listan, jota päivitellään ajoittain. Nähdäksesi viestiketjun tai #miitti2022 -tekstikanavan Discordista, on sinun oltava jäsen.
Meillä on myös miittiin osallistuville henkilöille oma Whatsapp ryhmä, johon saat kutsulinkin minulta kysymällä.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa