KilpailutYhteisö

Liity jäseneksi Discord tunnuksella ja osallistu useaan peliarvontaan!

Tervehdys kaikki kaistalaiset ja myös uudet lukijat!

Kuten moni yhteisömme jäsen varmasti tietää, käytämme pelatessamme TeamSpeak3 äänipalvelimen lisäksi myös Discordia ja nyt on viimein 1000 käyttäjän raja rikottu! Se tehtiin Pelikaistan Discordissa ensimmäistä kertaa viime perjantaina, eli juhannusaattona 19. kesäkuuta.

Pyöreiden käyttäjämäärien kunniaksi järjestämme taas Peliarvonnan, jossa on useita mahdollisuuksia osallistua ja voittaa!

Tuleva peliarvontahan pidetään serverillä vain jäsenten kesken, joten pitemmittä puheitta: suosittelen rekisteröitymään foorumille mahdollisimman nopeasti Discord tunnuksella tai linkittämällä sen jo olemassa olevaan käyttäjätiliisi, jotta saat jäsen roolin Discordin puolella näppärästi itsellesi.

Ohjeet osallistumiseen:

Näin saat mahdollisuuden osallistua ensi viikonloppuna (26. – 28. kesäkuuta) käynnistyvään peliarvontojen sarjan jokaiselle kierrokselle, joissa voit voittaa yhden tai useamman PC -pelin Steam aktivointikoodien tai lahjan muodossa!

  1. Rekisteröidy jäseneksi Discord tunnuksella ja liity Pelikaista.fi Discord serverille.
  2. Seuraa aktiivisesti #arvonnat -tekstikanavaa uusien viestien varalta.
  3. Vastaa #arvonnat -kanavan viesteihin reaktiolla osallistuaksesi peliarvonnan eri kierroksiin.
  4. Varmista, että Steam profiilisi on kokonaan julkinen.

Myös vanhat Discord serverin käyttäjät voivat saada jäsen roolin automaattisesti, linkittämällä käyttäjätunnukseensa Discord-tilin. (Vaatii kirjautumisen)

Discored kanava #arvonnat löytyy Sisäpiiri -kategorian alta, joka näkyy vain käyttäjille joilla on jäsen rooli/oikeudet.

Palkinnot ja lunastaminen

Voittajat ja palkinnot tullaan ilmoittamaan jälkeenpäin myös Pelikaistan keskustelualueella, tässä osiossa. (kerromme vain nimimerkit ja pelin nimen)

Palkinnot on lunastettava yksityisviestillä 14 päivän kuluessa voitosta, tai kyseinen peli arvotaan myöhemmin uudestaan. Saatan ottaa voittajiin yhteyden itsekin, mutta asiaa ei kannata jättää vain minun muistini varaan.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa