Yhteisö

Kirjaudu sivustolle steam-tunnuksella!

Kirjautuminen ja rekisteröityminen pelikaista.fi sivustolle on nyt mahdollista mm. Steam tunnuksen avulla.

Uusille käyttäjille rekisteröinti on toisin sanoen nyt huomattavasti helpompaa. Ei tarvitse kuin klikata kuvaketta ja kirjautua valitsemallasi sosiaalisen median tilillä.

Eikä vanhojen jäsentenkään tarvitse muistella sivuston salasanaa kunhan vain liität steam-tunnuksesi (tai muut sosiaalisen median tilit) nykyiseen pelikaista.fi tunnukseesi!

Sosiaalisen median tilit voit liittää pelikaista tunnukseesi muokkaamalla profiiliasi pelikaista.fi sivuston ”ohjauspaneelista”, joka löytyy tummasta palkista sivuston yläreunasta kun olet kirjautuneena. Tämän jälkeen valitse ohjauspaneelin valikosta; Profiili, rullaa sivun alaosaan ja linkitä haluamasi sosiaaliset mediat.

Mikäli tarvitset tarkempaa avustusta pelikaista.fi tunnuksen luomisessa tai tilien yhteenliittämisessä, niin ota minuun yhteyttä sähköpostitse, tessun (teamspeak3) tai steamin kautta.

 

 

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa