KilpailutYhteisö

Discordissa yli 1200 käyttäjää!

Tervehdys kaikki kaistalaiset ja myös uudet lukijat!

Kuten moni yhteisömme jäsen varmasti tietää, käytämme pelatessamme TeamSpeak3 äänipalvelimen lisäksi myös Discordia ja nyt on 1200 käyttäjän raja rikottu!

Pyöreiden käyttäjämäärien kunniaksi järjestämme taas Peliarvonnan!

Tuleva peliarvontahan pidetään serverillä vain jäsenten kesken, joten pitemmittä puheitta: suosittelen rekisteröitymään foorumille mahdollisimman nopeasti Discord tunnuksella tai linkittämällä sen jo olemassa olevaan käyttäjätiliisi, jotta saat jäsen roolin Discordin puolella näppärästi itsellesi.

Ohjeet osallistumiseen:

Näin saat mahdollisuuden osallistua ensi viikon perjantaina (5.3.2021) käynnistyvään peliarvontaan, jossa voit voittaa jonkin PC -pelin Steam aktivointikoodin tai lahjan muodossa!

  1. Rekisteröidy jäseneksi Discord tunnuksella ja liity Pelikaista.fi Discord serverille.
  2. Seuraa aktiivisesti #kilpailut -tekstikanavaa uusien viestien varalta.
  3. Varmista, että Steam profiilisi on kokonaan julkinen ainakin koko viikonlopun ajan.

Myös vanhat Discord serverin käyttäjät voivat saada jäsen roolin automaattisesti, linkittämällä käyttäjätunnukseensa Discord-tilin. (Vaatii kirjautumisen)

Discord kanava #kilpailut löytyy Tiedotus -kategorian alta, joka näkyy kaikille käyttäjille.

Palkinnot ja lunastaminen

Voittajat ja palkinnot tullaan ilmoittamaan jälkeenpäin myös Pelikaistan keskustelualueella, tässä osiossa. (kerromme vain nimimerkit ja pelin nimen)

Palkinnot on lunastettava yksityisviestillä 14 päivän kuluessa voitosta, tai kyseinen peli arvotaan myöhemmin uudestaan. Saatan ottaa voittajiin yhteyden itsekin, mutta asiaa ei kannata jättää vain minun muistini varaan.

Onnea arvontaan!

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa