512 slotin TeamSpeak palvelin!

Nyt olisi testissä uusi ja isompi TS3 palvelin!

Saatiin siis non-profit lisenssi tessuun Aero_Coolin omistamalle palvelimelle, joka tarkoittaa käytännössä siis sitä, että nyt pitäisi testailla kumpi toimii paremmin nykyinen 50 käyttäjän TS3 vai tuo uusi 512 slottinen.

Jos homma toimii hyvin; siirrymme käyttämään tuota uutta palvelinta täysipäiväisesti säästääksemme 70€/vuodessa ja tietenkin sen suuremman kokonsa vuoksi.

Toistaiseksi yhdistäminen uudelle palvelimelle onnistuu IP-osoitteella 213.136.91.116:9987 ja mahdollisesti myöhemmin myös ts.pelikaista.fi domainilla, niin kuin ennenkin. Mutta siitä ilmoitamme sitten erikseen kun se on vähän ajankohtaisempaa.

Eli jos sinulla on tarvetta omalle kanavalle (tai useammalle), niin nyt on oiva mahdollisuus sellaista minulta tai valvojiltamme pyytää, iästä tai pelistä riippumatta! Kunhan vain kykenet noudattamaan palvelimen käyttäytymis sääntöjä.

Rasteri

Rasteri, 33 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

WordPress Lightbox Plugin