PCPS5UutisetXbox Series X/S

Star Wars Outlaws pelistä kaksi uutta esittelyvideota

Ensimmäisessä esittelyvideossa pelin ohjaaja Mathias Karlson käy läpi yhden Star Wars Outlawsin tehtävistä. Yksi pelaajien motivaatiosta tutkimiselle on löytää vaikeasti tavoitettavia asiantuntijoita ympäri galaksia, jotka auttavat pelaajaa oppimaan uusia taitoja selviytyäkseen alamaailmassa. Tehtävässä päähahmo Kay kerää tietoja ampujasta Tatooinella.

Matkustaessaan asteroidikentän läpi Akivan kiertoradalla olevalla aluksellaan, Trailblazerilla, hän auttaa Pyke-syndikaatin rahtialusta, jota vastaan piraattien tähtihävittäjät hyökkäävät. Pyket ovat kiitollisia hänen avustaan, ja Kayn maine syndikaatin parissa kasvaa, mikä voi avata uusia mahdollisuuksia heidän kanssaan tulevaisuudessa.

Saavuttuaan Tatooinelle, jossa suurin osa taloudesta on Hutt-kartellin hallinnassa, Kay tutkii legendaarista Mos Eisleytä etsiessään ampujaa. Kayn tiedustelut johdattavat hänet Hutt-kartellin varastoon, joka sijaitsee eteläisillä kukkuloilla. Valitettavasti hänen maineensa Huttien keskuudessa on huono. Hän ei ole tervetullut varastoon ja hänen on tunkeuduttava alueelle laukaisematta hälytystä tai riskinä on joutua kahakkaan.

Toinen esittelyvideo esittelee päähenkilö Kay Vessia, pelimaailman ympäristöä ja muita galaksin mahdollisuuksia. Kay ottaa vastaan korkean riskin, hyvin palkattuja tehtäviä ansaitakseen galaksin pahamaineisimpien rikossyndikaattien suosion. Esittelyvideolla näytetään lisää paikkoja, joita Kay tutkii, kuten viidakkomaailma Akivaa, muinaista Kijimin kaupunkia ja savannikuutio Tosharaa. Mukana on takaumia Kayn menneisyydestä Canto Bightissa, muisto Nixin ensitapaamisesta sekä kohtauksia, joissa Kay huijaa ja varastaa selviytyäkseen.

Star Wars Outlaws on yhdistelmä tuttuja ja rakastettuja Tähtien sota -elementtejä että uusia ja ennennäkemättömiä piirteitä valtavassa Star Wars -universumissa. Luvassa on vauhdikkaita taisteluita, kutkuttavia hahmokohtaamisia ja mieleenpainuvia tarinakäänteitä, joka vetää pelaajan syvälle pelimaailman pauloihin. Pelin pääosassa ovat lain ulkopuolella toimiva opportunisti Kay Vess ja tämän uskollinen kumppani Nix. Pelin tarina rakentuu heidän ympärilleen, kun heille tulee mahdollisuus tarttua elämänsä tilaisuuteen. Star Wars Outlaws on kaikkien aikojen ensimmäinen avoimen maailman Star Wars -pelikokemus, joka vie pelaajansa miljoonien pelaajien ja leffafanien rakastamaan Tähtien sota -universumiin. Peli sijoittuu alkuperäisen elokuvatrilogian Imperiumin vastaiskun ja Jedin paluun väliseen aikaan.

Star Wars Outlaws -toimintapeli julkaistaan 30. elokuuta sekä PlayStation 5– ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Perusversion lisäksi peli tulee saataville Gold Edition- ja Platinum Edition -erikoispainoksin sekä osana Ubisoft+ Premium -tilauspalvelua. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

2 thoughts on “Star Wars Outlaws pelistä kaksi uutta esittelyvideota

  • Onko tullu julki Pc vaatimuksia? Että pitääköhän tässä lähtee komponentti kaupoille 😁

    Reply
    • En mitään virallista löytänyt tähän hätään, mutta veikkasin että vähintään tarvitaan NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU, Intel Core i5-4690K CPU, 8GB of RAM, ja noin 100GB tilaa SSD:ltä.

      Reply

Vastaa