Mobiilipelit

Crash Bandicoot: On the Run! – on nyt ladattavissa

Monille tuttu ja varmasti myös ikoninen suosikkipeli Crash Bandicoot on vihdoin ja viimein pitkän odotuksen jälkeen julkaissut pelin myös mobiililaitteille. Aivan uunituore julkaisu on nyt ladattavissa niin Androidille kuin iOS:ille. Crash Bandicoot: On The Run! on pelattavissa ilmaiseksi, peli kuitenkin sisältää lukuisia maksullisia tavaroita, joilla omaa etenemistään pelissä voi halutessaan nopeuttaa. Pelin voi ladata itselleen Google Playsta ja Applen App Storesta.

Crash Bandicoot: On The Run! on Activisionin ja Blizzardin kehittämä uusi mobiilipeli, jossa ohjastetaan jo vuosikymmenten ajan pelaajia viihdyttänyttä Crashia läpi todella nopeatempoisten kenttien. Pelin tarkoituksena on kiidättää tämä kaikkien rakastama pussimäyrä vilkkaalla vauhdilla tasoja eteenpäon ja samalla antaa kyytiä Dr. Neo Cortexin ilkeille apureille.

Matkan varrelle on myös apua tarjolla, nauti lisäedusta ja päihitä pahikset sekä kiidä nopeasti läpi loputtomien kenttien aarteita keräillen. Pelissä on myös tarinamainen elementti. Pelaajat pääsevät rakentamaan Crashin kotipesää tasoista kerätyillä tavaroilla ja lopulta haastaamaan pääsee itse Dr.Neo Cortexin.

Mitä kaikkea uutta peli pitää sisällään?

Tuossa tuli jo nopea tiivistelmä mistä pelissä on oikein kyse, katsotaan kuitenkin tarkemmin mitä kaikkea uutta Crash Bandicoot: On The Run! – pelillä on tarjottavanaan. Tässä pelissä pelaajat lähtevät Wumpan saaristoon navigoimaan 12 maan läpi erilaisissa juoksuhaasteissa, mukaan lukien aikakokeet, juoksukeräilyt, tukikohdan rakentaminen sekä erilaiset niin sanotut käsityöt. Pelaajat voivat myös liittyä olemassa olevaan haasteeseen tai aloittaa jopa oman haasteensa, jossa he voivat joko työskennellä yksinään tai haastaa jonkun toisen kilpailijan moninpelissä. Kuten mainittu pelissä rakennetaan myös omaa tukikohtaa saarelle, tätä varten käytät pääpelin pelaamisen aikana kerättyjä tavaroita ja valuuttoja ja voit myös rakentaa useita erilaisia rakennuksia.

Tarjolla runsaasti lisäominaisuuksia

Tällä kertaa vuodenajoilla ei tarkoiteta kevättä, kesää, syksyä ja talvea vaan niillä tarkoitetaan niin sanottuja “sisältöaaltoja”, joiden avulla pelaajilla on mahdollista saada erilaisia tuotteita sekä lisäominaisuuksia. Hahmoille on saatavana paljon erilaisia lisäominaisuuksia, joista pelaajat pääsevät itse valitsemaan mieluisimpansa. Kyseisestä lisäominaisuuksista ja bonuksista voi olla suurta hyötyä vihollisten nujertamisessa.

Runsaasti vastuksia voitettavana

Huolimatta siitä, että Crash Bandicoot – peli on nimeltään On The Run, juoksu ei ole ainoa asia jota pääset Crashin kanssa tekemään, nimittäin vastaan tulee myös paljon vastuksia, jotka Crashin on voitettava. Viholliset ovat saaneet inspiraationsa Crash Bandicoot– pelisarjan roistoilta, eikä vain pääsarja peleistä vaan myös spin-offeista, joten monelle varmasti myös uusia vastuksia tarjolla ja nähtävänä.

Erilaisia haasteita

Vakiotasojen lisäksi Crash Bandicoot: On The Run! on mahdollista päästä pelaamaan ja kokeilemaan erilaisia haasteita. Näihin lukeutuvat esimerkiksi erilaiset aikakokeet ja päivittäiset haasteajot. Yksi varmasti mielenkiintoisin ja koukuttavin näistä haasteista on selviytymisajo, jossa kilpailet satunnaisesti valittujen tasojen läpi muiden pelaajien kanssa – tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen haaste! Tällä tavoin voit helposti testata omat taitosi kaikkia muita huipputason pelaajia vastaan ja näyttää samalla kaikki ansaitsemasi tai keräämäsi lisäominaisuudet sekä bonukset.

Pelin sisäinen kommunikointi

Toinen pelin moninpelikomponenti ovat joukkueet, voit perustaa ryhmiä toisten pelaajien tai jopa tosielämän ystäviesi kanssa, joten voitte yhdessä työskennellä kohti uusia palkintoja sekä bonuksia. Pelistä löytyy jopa sisäinen chat, joten kommunikointi muiden pelaajien kanssa onnistuu todella näppärästi.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa