Kilpailut

Steam peliarvonta #4

Porukan koko senkus vain kasvaa!

Kyllä, luit oikein! Kun jäseniä on tasan 400 Pelikaistan Steam ryhmässä, niin pidetään taas pikkuhiljaa jo tavaksi tullut Steam peliarvonta. Olkaahan hyvät ja käykäähän ihmiset rekistöitymässä myös Pelikaistan foorumilla, niin voidaan sieläkin järjestää joskus jotain ihan vain jäsenten iloksi!

Lisäksi käytämme Steam ryhmäämme aktiivisesti uusien foorumi moderaattoreiden kuin peliservereiden ylläpitäjien metsästämiseen sekä järjestämme välillä myös peliaiheisia eventtejä!

Otamme tietenkin mielellämme vastaan lahjoituksia, mikäli Steam tavaraluettelossasi lojuu ylimääräisiä pelejä, joista haluat luopua. Näitä pelilahjoituksia voisimme käyttää esimerkiksi palkintoina tuleviin jäsenten kehittämiin kilpailuihin tai arvontoihin.

Mikäli haluat ehdottaa tiettyyn peliin tapahtumaa tai kilpailua, niin suunnista foorumille tai jätä kommenttia vaikka tähän artikkelin pätkään.

 

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

1 thought on “Steam peliarvonta #4

  • Pelikaistan neljäs peliarvonta on nyt suoritettu ja voittajaksi paljastuu Hax Lover aka NoobieSP, Onnea!

    Reply

Vastaa