Kilpailut

Steam Peliarvonta #10 – Jäseniä jo päälle 1000!

Tervehdys kaistalaiset!

Kymmenes Steam peliarvonta suoritettiin 29.6.2018, kun vastaan tuli 1000 jäsenen raja 9. toukokuuta.  Tällä kertaa pelejä oli jaossa kolme ja arvonnan voittajaksi paljastui Hanna, Funmaniac ja Gondori. Kahdelle ensin mainnitulle Pelikaistalaiselle lahjoitettiin Warhammer: Vermintide 2 ja Gondorin mystinen humble bundle peli on vielä lunastamatta. Palkinnot toimitetaan Steam aktivointikoodein. Aikaa lunastamiseen on vielä ensi perjantaihin asti. Arvonnasta ilmoitettiin ensimmäisen kerran Pelikaistan Steam ryhmän puolella.

Suuret kiitokset kaikille ryhmän jäsenille ja mahtavat onnittelut myös arvonnan voittajille!
Pahoittelut, että tämänkin asian hoitamisessa taas meni tovi.

Lisäksi toivoisin, että mahdollisimman moni ryhmästä laittaisi Steam profiilinsa ja pelituntinsa julkiseksi. Tämä helpottaisi toimintaa suuresti.

 

Edelliset arvonnat voittivat seuraavat jäsenet:

Lopuille ryhmän jäsenille toivotan onnea tuleviin arvontoihin!

Seuraava peliarvonta pidetään, kun Steam ryhmään saadaan jäseniä yhteensä 1100 kappaletta.
Pelikaistan foorumin peliarvontaan voi liittyä rekisteröitymällä osoitteessa: http://keskustelu.pelikaista.fi ja skriivaamalla itsestään pienen esittelyn.
Myös Pelikaistan jäsenet voivat halutessaan osallistua Palkintojen keräämiseen ja ehdottaa uusia kilpailuja, mutta siitä voidaan keskustella lisää vaikkapa sitten foorumilla!

 Hyviä pelejä!

 

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa