KilpailutYhteisö

Discordissa lähes 1500 käyttäjää – Peliarvonta tulossa!

Arvoisat pelaajat, yhteisöllämme on jännittäviä uutisia jaettavana teille kaikille!

Ensinnäkin, haluamme kiittää jokaista teistä jatkuvasta tuestanne ja innostuksestanne Discordissa, sekä muissa yhteisömme palveluissa. Ilolla ilmoitamme, että olemme pian saavuttamassa Discordissa 1 500 käyttäjän rajapyykin.

Osoituksena arvostuksestamme järjestämme eksklusiivisen peliarvonnan kaikkien jäsenten kesken, jotka käyttävät Pelikaista.fi -Discordia. Tämä on meidän tapamme kiittää tuesta, jonka olemme teiltä kaikilta saaneet.

Osallistuaksesi tähän uskomattomaan tilaisuuteen, sinun tarvitsee vain rekisteröityä jäseneksi Discord-tililläsi.

Se onnistuu helposti täältä.

Olemassa olevan käyttäjätilin voit linkittää myös jälkikäteen, siirtymällä sisäänkirjautuneena kohtaan: Käyttäjätili Liitetyt käyttäjätilit ja kirjautumalla sisään Discord -tunnuksillasi.

Jäsenenä et ole vain oikeutettu tuleviin arvontoihin, vaan pääset käsiksi eri kivoihin etuihin, kuten yksityisiin pelipalvelimiin, väliaikaisiin puhekanaviin ja suoltamaan peliaiheista sisältöä, niin Discord striimien, kuin paskojen pelimeemien muodossa.

Kiitämme jälleen jatkuvasta tuestanne ja toivotamme onnea arvontoihin, hyviä pelejä!

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa