BlogitRasteri

Vuosi 2017 ja pelit, joita odotan innolla

Vuosi 2017 on nyt täällä ja sen myötä uudet pelitkin tekevät tuloaan. Tämä pelien luvattu vuosi on täynnä niin kovasti odotettuja jatko-osia kuin myös erittäin mielenkiintoisia uusia nimikkeitä. Tein pikaisen yhteenvedon alkavasta pelivuodesta ja listasin alle 12 julkaisua, joita odotan suurella mielenkiinnolla.

En listannut pelejä mihinkään paremmuus järjestykseen, lisäksi joidenkin pelien osalta julkaisuaikataulu on yhä epäselvä. Esimerkiksi useampi loppuvuodelle ajoitettu julkaisu voi hyvinkin siirtyä vielä seuraavalle vuodelle. Alla olevan listan ulkopuolelle jäivät mm. seuraavat pelit; State of Decay 2, Outlast 2, Prey, Vampyr, Shenmue 3, Persona 5, Halo Wars 2, Sniper Elite 4, Injustice 2 ja Marvel vs. Capcom: Infinite.  Näistä ehdottamasti eniten odotan State of Decay 2:sta.

Jotta tämä lista ei jää yksipuolisesti vain PC-mahtirodun silmille nostin esille myös muutaman konsolipelinkin.


Red Dead Redemption 2
saapuu elokuussa PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle.

 

Mass Effect: Andromeda julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle sekä XB1:lle maaliskuun aikana.

VR-laseilla pelattava Resident Evil 7 julkaistaan tammikuun 24. päivä PC:lle, PlayStation 4:lle (sekä Prolle) ja Xbox Onelle.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild julkaistaan Nintendo Wii U:lle sekä Switchille vuoden 2017 aikana.

Horizon Zero Dawn julkaistaan PlayStation 4:lle (sekä Prolle) vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä.

Crash Bandicoot tekee paluun PlayStation 4:lla vuoden 2017 aikana.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle 7. maaliskuuta.

Platinum Gamesin sivuston mukaan vuoden 2017 aikana julkaistava Scalebound tukee cross-save-ominaisuutta Windows 10:n ja Xbox Onen välillä, jolloin pelaaja voi jatkaa tallennustaan kummallakin alustalla. Jää nähtäväksi miten tämä sitten onnistuu.

South Park: The Fractured But Whole julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä.

For Honor julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle 14. helmikuuta.

Sea of Thieves saa julkaisunsa Xbox Onelle sekä PC:lle vuoden 2017 aikana.

Crackdown 3 julkaistaan Xbox Onelle sekä Windows 10:lle vuoden 2017 lopulla.

Mitäs pelejä itse odottelet ensivuodelta eniten, oliko pikaisesta listauksesta hyötyä vai löytyvätkö mieleisesi pelit sen ulkopuolelta?

Itsellä on ollut viimeaikoina kukkaron nyörit sen verran tiukalla, että kaikkia haluamiani pelejä en edes viime vuodelta saanut hankituksi. Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan kun vihdoin saan sen uuden PC-kokoonpanonkin joskus hankittua!

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

5 thoughts on “Vuosi 2017 ja pelit, joita odotan innolla

 • Hieno veto Rasterilta ottaa listalle pelejä, uskontoon, sukupuoleen tai alustaan katsomatta! Pelit pääosaan!

  Siinä vaiheessa, kun minulta lapset muuttaa kotoa alkaa todennäköisesi suurin osa aktiivisimmista kaistalaisesta touhuta esikostensa kanssa – sitten minä teen näitä listoja ja pelaan pelejä, kun te muut valvotte kuumeisen lapsen kanssa lukien kateellisena minun hehkutusta uusista VR hienouksista 😛

  Reply
  • Juu, eiköhän silloin ole jo paljon eläkeläisillekkin suunnattuja VR-pelejä, joita voit kiikkustuolista sitten pelailla. 😉

   Reply
 • Melko hyvä setti tulossa. Jotenkin Ubia vielä karsastan, muuten GR: Wildlands olisi ehdoton ykkönen. Mass Effect ja For Honor pitää kyllä hommat ja voisko jo, viimeinkin, aikuisten oikeesti, saada sen Red Dead Redemption:n PCMR:lle?!?!

  Reply
 • Onkos tuossa viime vuoden puolella julkaistu mitään pelejä mitkä mielestänne olisi ns. pakko hankintoja, joita ette kuitenkaan jostain syystä hankkineet? 🙂

  Reply
 • Valitettavasti tuo scalebound videokaan ei enää toimi, sillä pelin kehitys on lopetettu!

  Reply

Vastaa