BlogitOppaatRasteri

The Division 2: Tasokattoa lähemmäksi

Ansaitset kokemuspisteitä pelin jokaisesta suoritetusta aktiviteetistä. Maksimi tason saavuttaminen pelissä voi kuitenkin viedä hyvin kauan, mikäli et tiedä miten tasokattoa on parasta lähestyä. Tähän on kuitenkin olemassa tietty menetelmä, jonka avulla kasvatat hahmosi tasoa vikkelästi ja pääset nauttimaan pelin tarjoamasta endgame-sisällöstä paljon nopeammin, jolloin peli oikeastaan vasta alkaa.

Tämän oppaan vinkkien avulla opit, miten saavutat maksimitason mahdollisimman nopeasti ja pienemmällä vaivalla Division 2:ssa.

Pelattavan hahmon passiiviset kyvyt tai edut, kulkevat nimellä Perks ja niitä saa avattua SHD-teknologia pisteiden avulla. SHD:tä voit kerätä ympäri karttaa löytyvistä salkuista tai tietynlaisista sivutehtävistä.

Passiiviset kyvyt avataan SHD pisteiden avulla.

Ensiksi tarvitset Accolades -edut avattua, sillä jokainen näistä antaa sinulle kokemuspisteitä tietyn tyyppisestä taistelutilanteista. Ensimmäinen perkin taso antaa bonus XP:tä osumista päähän, toinen perättäisistä tapoista, kolmas osumista vihollisten heikkoihin kohtiin, neljäs ympäristön avulla tehdyistä tapoista ja viides pysymällä hengissä. Koska jokainen perk maksaa vain yhden SHD-teknologia pisteen, ne kannattaa sijoittaa mahdollisimman pian.

Suurin kokemuspisteiden lähde pelissä on kuitenkin SHD-tarina tehtävät (main missions) – ja SHD-sivutehtävät (side missions).

SHD-sivutehtävät ja salkut kartalla tunnistaa oranssista Division logosta ja SHD -aktiviteetit voi aktivoida turvatalosta, jokaisesta kartan alueesta löytyy yksi. Tunnistat turvatalon kartalta oranssista talon kuvakkeesta, jotkut turvatalot ovat kuitenkin osana Settlementtiä jolloin erillistä talon kuvaketta ei ole.

SHD-tarina tehtävät antavat tietyn määrän kokemuspisteitä ja SHD-sivutehtävien kohdalla kokemuspisteiden määrä skaalautuu levelin, eli hahmosi tason mukaan.

Mikäli uskot suoriutuvasi vaikeistakin haasteista, voit jopa tehdä missiot ennen kuin täytät tehtävän taso vaatimukset – näin palkkiosta on sinulle on myös enemmän hyötyä. Mitä aikaisemmin suoritat jokaisen tehtävän, sitä arvokkaampia sen palkinnot ovat sinulle. Sivutehtävät antavat kokemuspisteitä aina noin kolmanneksen seuraavasta levelistä, joten älä tee niitä, mikäli tarvitset kokemuspisteitä vähemmän seuraavan tason saavuttamiseksi.

Kun kummatkin on tehty. Keskity niihin avoimen maailman aktiviteetteihin, joissa on eniten vihollisia. Jos olet valinnut Accolades-etuja, kuten ehdotimme, saat niistä suurimman hyödyn. Kun olet lopettanut tarinan, loppu onkin sitten vain tasaista kokemuspisteiden grindausta kunnes 30 levelin maksimitaso on saavutettu.

Tie tämän jälkeen ei välttämättä ole helppo tai nopea, mutta se on ainut.

Mikäli kuitenkin löydämme paremman tavan EXP:n farmaukseen, päivitämme tiedon tähän oppaaseen.

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa