BlogitRasteri

R6 Siege: Void Edge, uudet operaattorit

Ubisoft on julkaissut uuden trailerin Rainbow Six Siegen tulevasta Operation Void Edge -laajennuksesta. Peliin lisätään kaksi uutta pelattavaa hahmoa, Iana ja Oryx.

Tuleva operaattori kaksikosta ei trailerista paljon tietoa irtoa, Iana on koulutukseltaan astronautti ja hänen nähdään skannaamassa ympäristöään yllä olevassa videossa, mikä saattaa antaa hieman vihiä tämän naikkosen erikoiskyvystä. Oryx on asteen rotevampi tuttavuus rynnistäessään seinien lävitse.

Lisää infoa tiskiin

Invitational-turnauksen aikana näytetystä sisällöstä sen sijaan saa jo hieman kattavammin informaatiota kummankin operaattorin taidoista ja laitteistosta. Katso video julkaisun lopusta!

Puolustaja operaattori: Oryx (Lähde: Ubisoft)

Operattorilla on taito murtautua vahvistamattomien seinien ja barikadien lävitse. Hahmolla on vauhtia ja armoreita kaksi.

Oryx ottaa 10 vahinkoa, kun kulkee ”pehmeiden” seinien läpi ja 0 vaurioita, kun juoksee läpi barrikadeista. Voi hyppiä avoimista luukuista kerrosten välillä ja taklata muita operaattoreita kumoon.

Hyökkääjä operaattori: Iana (Lähde: Ubisoft)

Hahmolla on vauhtia ja armoreita kaksi, sekä kyky loitsia itse hallittavia hologrammeja itsestään. Hahmon kaksoisolennot voivat aiheuttaa hämminkiä vihollisten leirissä, mutta ei tuottaa vahinkoa fyysisesti.

Oregon -kartta saa uuden ilmeen

Oregon on seuraava moninpelikartta, joka pääsee seuraavaksi kunnostuksen kohteeksi. Operation Void Edge -laajennoksen myötä.

Oregonin karttatöiden tarkoituksena on poistaa alkuperäisen pohjapiirroksen aiheuttamat turhautumiset, mukaan mahtuu myös merkittävät muutokset kellari kerroksessa, sekä uusi käytävä auttaa lievittämään liikennettä kokoushuoneen kautta ja molemmat tornit saavat myös huomattavan kasvojen kohotuksen.

Mitähän muuta jännää ne vielä ubisoftilla keksii?
No, sehän selviää vain ajan kanssa!

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa