BlogitRasteri

Battlefield 6 julki kesäkuussa – Mitä pelistä jo tiedetään?

Battlefieldin julkistus nähdään jo ennen EA Play -pelitapahtumaa.

Electronic Arts on ilmoittanut järjestävänsä jälleen oman EA Play -tapahtumansa, mutta tavallista myöhemmin, 22. heinäkuuta. E3-messut ovat yleensä järjestetty kesäkuun tienoilla, joten tästä voi hyvin päätellä, että yhtiö jättää kyseisen pelialan jättitapahtuman kokonaan väliin.

Oli miten oli, tiedossa kuitenkin on, että Battlefield julkaistaan ennen EA Play -tapahtumaa. Viimeistään tällöin uudesta pelistä kuullaan tarkempia yksityiskohtia, kun uusin Battlefield julkistetaan virallisesti.

Pieniä tiedonmurusia pelistä kuitenkin on jo saatavilla, sillä EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson vahvistanut sijoittajille kohdennetussa tiedonannossa, että uusi Battlefield julkaistaan PC:n, sekä uuden sukupolven konosoleiden lisäksi myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Päätös ei sinällään ole yllättävä, raha on aina kelvannut EA:lle, sekä PlayStation 5 ja Xbox Series -konsolit ovat kärsineet pahoista saatavuusongelmista, joten niitä löytyy vielä toistaiseksi vain harvojen olohuoneista.

Aiempien vuotojen ja huhujen mukaan seuraava Battlefield-peli sijoittuu lähitulevaisuuteen, jossa muun muassa Yhdysvallat ja Venäjä ottavat jälleen yhteen ja mukana tulee olemaan päivitettyjä versioita nykyajan aseista, Battlefield-vuotajan Tom Hendersonin tietojen perusteella Battlefieldin yksinpeli kampanja tulee todennäköisesti olemaan myös pelattavissa kaverin kanssa co-op-tilassa ja moninpelin puolella mukana tulee olemaan battle royale -pelimuoto, sekä neljään toisistaan eroavaan hahmoluokkaan perustuva järjestelmä.

Varmaa ainakin on, että kartat tulevat olemaan EA:n lupausten mukaan entistä laajempia ja pelistä vuodettu artikkelin kuva on melko suttuinen. Toivotaan nyt kuitenkin, että Dice saisi uudesta pelistä paremman kuin edeltäjänsä.

Hyviä pelejä!

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa