BlogitRasteri

Sivuston päivittelyä ja uusia servuja.

Kuten varmaan jo osa on huomannut, olemme avannut kaksi uutta pelipalvelinta. Ensimmäinen on Rustiin ja toinen selviytymis peliin nimeltä 7 Days To Die. Kummatkin ovat modattuja.
Rustiin on tulossa 5. päivä täysi wipe ja lisäilemme samalla muutamia plugineita. Mutta niistä lisää infoa myöhemmin löytää täältä.

7DTD-servulla on configurointi vielä hieman kesken, mutta tarkoitus olisi lisätä tälle PVE-palvelimelle hienoja ominaisuuksia kuten baselle teleporttaamista yms. Nämä ominaisuudet saisi käyttöön valuutalla jota kertyy aikaa myöten ja murjomalla käveleviä kuolleita. Miltäs kuulostaa?

Kaiken kukkuraksi Pelikaista.fi sivuston pitäisi nyt latautua hieman nopeammin. Asensin wordpressin uudelleen, toin vanhat kommentit ja artikkelit. Lisäksi käytössä on nyt uusi kommentointi järjestelmä Disqus, joka on vikkelämpi kuin WP:n oma. Lisäksi sivustolle ei tarvitse enää rekisteröityä, ellet halua artikkelien ja arvosteluiden kirjoittajaksi. Yhteisö -sivun muokkailu on vielä kesken ja yritän saada pelikaistan striimaajat vähän paremmin näkyville joskus lähitulevaisuudessa. Pelipalvelimien osoitteet ja portit löytyvät toistaiseksi tämän julkaisun pohjalta.

Hyviä pelejä!

 

IP/Portti Pelipalvelin
185.18.77.77:25050 7 Days to Die
185.36.151.35:28215 Rust

 

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa