Blogitjamppu_fi

BF4 Omat pelivariaatiot – El Presidente

Vaikka Battlefield 4 tunteja on kertynyt jo yli 700 – joka on tällaiselle ”satunnaispelaajalle” paljon – on mielenkiinto bäfää kohtaan säilynyt aika hyvin. Joskus kuitenkin kaipaa vähän vaihtelua sille perinteiselle lipulta toiselle juoksemiselle.

Toki BF4 tarjoaisi erilaisia pelimuotoja, joita minä ainakin voisin enemmän pelata, mutta joskus tulee sellainen tunne, että pitää kehittää jotakin omaa kivaa.

Halusin olla erillainen nuori ja kehittää oman pelin BF4sen sisään. Sain ajatuksen uudesta pelistä nimeltä El Presidente. Pelin idea on yksinkertainen. Peliin tarvitaan vähintään 2, mielellään 5 yhdessä pelaavaa sotilasta. Valitaan ryhmästä kierroksen aluksi yksi, joka on presidentti. Muut ryhmän pelaajat ovat presidentin henkivartijoita. Pelin tavoitteena on pitää presidentti hengissä koko kierroksen ajan.

Jottei El Presidenten pelaaminen menisi ihan kämppäämiseksi on presidentin saatava pisteitä ja oman puolen voitettava kierros – siis sen lisäksi, että presidentti pelaa nollapelin (=0 kuolemaa)

Ryhmän on pelattava saumattomasti yhteen, jotta presidentti pysyy hengissä. El Presidenten pelaaminen opettaa ryhmälle kurinalaisuutta ja yhteistyötä, jota ei ole koskaan Battlefieldissa ollut liikaa. Peli on kohtalaisen vaikea, varsinkin jo presidentti on kovin liukas liikkeissään.

El Presidenteä on ihan hauska kokeilla muutama kierros, mutta totuuden nimissä se on vähän tylsää henkivartijoille pidemmän päälle. Sen yhden pelaajan jatkuva kyttääminen käy työstä. Usein on vaikea seurata missä presidentti juoksee. Tunnistamisen helpottamiseksi kaikkien henkivartijoiden kannattaa olla Assaultteja (deffoilla tietty) ja presidentin esim. Support. Näin presidentti voi jaella panoksia ja presidentin tunnistaa supportin ikonista nopeammin, kuin tavaamalla pelaajan nimen.

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

Vastaa