BlogitKebabKenraali

Testissä Aylesea pelituoli

Itselläni on ajan saatossa ollut tietokoneen edessä kaikenlaisia tuoleja muovisesta puutarhatuolista melkein heinäseipääseen saakka !

Nyt tuli sijoitettua hieman itseeni hankkimalla Aylesea pelituolin sen maahantuojalta.

Koin että nyt korkea aika sijoittaa hieman itseeni, pelkän tietokoneen osien päivittämisen sijaan. Sitä tulee istuttua viikossa kohtuullisen paljon koneen edessä. Havahduin nyt siihen, että en ole koskaan oikeastaan sijoittanut kunnolliseen tuoliin.

Joten nyt tuli hankittua itselleni Aylesea merkkinen pelituoli E-Ville verkkokaupasta ja itsellä isoin hankintakriteeri oli, että tuolin pitää kestää isomman istujan painon.

Tämän pelituolin ilmoitettu painoraja on muhkea 160 KG.

Kyseinen pelituoli on ollut itselläni käytössä jo jonkin aikaa ja se on osoittautunut itselleni hieman vääränlaiseksi tuoliksi, koska en oikeastaan huomioinut kunnolla tuolin mittoja tuon painorajan lisäksi.

Eniten tuolissa häiritsee sekä istuinosan että selkänojan reunat, jotka ottavat kiinni ilkeästi istuessani tuolissa.

Tuoli myös keikkaa sivusuunnassa jonkin verran, mutta muuten siinä kyllä istuu, mutta ei kuitenkaan tarvitse pelätä että mentäisiin nurin.

 

Mitä tahansa uutta tuolia hankkiessa, suosittelen tarkistamaan sen mitat ja muodot hieman tarkemmin ennen ostoa. Näin vältyt monelta ongelmalta. Tietenkin tuolien kanssa olisi kaikkein parasta, jos pystyisit sitä koeistumaan ennen hankintaa.

Tuolissa pitäisi kuitenkin olla mukava istua pitkiä aikoja, mutta valitettavasti Aylesea pelituolin kanssa koeistuminen on hankalaa, sillä sitä myydään pelkästään postimyyntinä.

Olen ostanut katsauksessa käytetyn pelituolin itse, enkä siis ole saanut sitä arvosteltavaksi maahantuojalta.

Millaisessa tuolissa itse istut kun olet tietokoneella. Oletko kuin minä, eli käytät tai olet käyttänyt tuolina ihan mitä sattuu ?  Vai onko sinulla käytössä kunnollinen tuoli tai peräti pelituoli ?

Kerro siitä kommenteissa.

 

 

Tätä sekä useampaa muuta mallia myydään heidän Suomen varastosta, joka tarkoittaa sitä ettei tarvitse murehtia erikseen tulleista sekä ALV:stä.

Lisätietoa Aylesea pelituolista löytyy osoitteesta:

https://www.e-ville.com/fi/3045489-pelituolit/24803-aylesea-puolinahkainen-pelituoli.html

Tekniset tiedot:

Tuolin tekniset tiedot (E-ville sivuilta)

Materiaali: Nylon pohjainen kangas ja keinonahka

Kantavuus: 160kg

Metallinen putkirunko

Nylonkomposiitti jalka

Istumakorkeus: 38-48cm

Istuinosan leveys: 45cm

Istuinosan syvyys: 50cm

Ergonominen muotoilu

Korkeudensäätö

Nostotekniikka: Kaasu

Käsinojien korkeudensäätö

Selkänojan kallistus 90-180 astetta

Käsinojat kimmoisasta materiaalista

Vastaa