Loot Crate – Nörtti ja pelaajan tavaraa kerran kuukaudessa

Tuli tilattua itselleni Loot Crate niminen, kerran kuukaudessa perinteisen postin kautta ilmestyvä nörtti ja pelaaja tavaraa sisältävä mysteeri paketti sarjan.

Itse otin 6 kuukauden tilauksen, jolloin säästin hieman rahaa.

december-fg-ed5b50e8433db7017d93b092c5bb0204
DECEMBER CRATE THEME: ANNIVERSARY

Mikä on Loot Crate?

Loot Crate on kerran kuukaudessa julkaistava paketti joka sisältää joka kuukausi eri teemoilla varustettua tavaraa.

Monille hieman vanhemmille tämä on kovinkin tuttua muodossa perinteiset levykerhot tai nykyäänkin toimivat kirjakerhot.

Eli kerran kuukaudessa toimitettava erilliseen teemaan sopivaa tavaraa. Mutta sisältö on kuitenkin mysteeri siihen saakka kun saat postista tilauksesi.

Loot Craten voi tilata joko vain yhden paketin tai  halutessa myös 3:n, 6:n sekä yhden vuoden kerrallaan, jolloin tilauksen kestosta riippuen säästää jonkin verran maksuissa.

Loot Crate postittaa myös suomeen ja hinnat ovat hieman kalliimmat postituksen vuoksi.

Esimerkiksi tämänhetkisen kurssin mukaan (4.7.2015) puolen vuoden tilaus maksaa ~145,8€ suomeen (~102€ jenkeissä) joten hinta ei nyt ole mitenkään älytön jos ottaa huomioon että paketin arvioitu hinta on sivuston mukaan 35€+ joka kuukausi.

Loot Craten sisältö

Loot craten tavarat sisältävät joka kuukausi erillisen teeman mukaista nörtti ja peleihin liittyviä tavaraa ja paketin tarkempi sisältö on aina yllätys.

Toki vaatteissa joissa on eri kokoja, kuten t-paidat. Niin näistä olisi kiva tietää etukäteen se, että onko se mahdollisesti enemmän lasten, tyttöjen tai pojille sopivampaa kuvitusta.

Vaikka toki paidan koon pystyy ilmoittamaan sivustolle (xxl on isoin koko) ja valittavina on poikien tai tyttöjen mitoituksee. Mutta sivusto haluaa tämänkin aihepiirin pitää yllätyksenä.

Valitsin itselle sopivan koon ja toivon parasta että kyseiset paidat ovat edes lähelle sellaisia, joita itse suostun pitämään.

Toki sivusto hieman vinkkaa, mitä seuraavassa paketista löytyy.  Mutta kuitenkin pitäää informaation minimissä, kertoen kuitenkin jotain seuraavan paketin sisällöstä.

Esimerkiksi seuraava paketti pitää sisällään Legend of Zelda aiheista tavaraa sekä jotain DC Entertainment tuotetta sekä kovakansisen kirjan.

Mutta lopullinen sisältö selviää vasta kun avaat laatikon.

nexttheme

Loot Crate on juuri julkaissut myös uuden tuotteen perinteisen tuotteen rinnalle, eli pystyt tilaamaan erikseen kuukauden teemaan liittyvän lisäpaketin ja nämä ovat kolmessa eri kategoriassa.

2 *0 sukat (Socks), korut(accessory) tai  vaate (Wearable)

https://www.lootcrate.com/level_up

tilaaloot
Lisätietoa ja Loot Craten tilaus

 

 

Mitä ensimäinen Loot crateni sisältää, se selviää alla olevasta videostani.

WordPress Lightbox Plugin