BlogitKebabKenraali

Loot Crate – Nörtti ja pelaajan tavaraa kerran kuukaudessa

Tuli tilattua itselleni Loot Crate niminen, kerran kuukaudessa perinteisen postin kautta ilmestyvä nörtti ja pelaaja tavaraa sisältävä mysteeri paketti sarjan.

Itse otin 6 kuukauden tilauksen, jolloin säästin hieman rahaa.

december-fg-ed5b50e8433db7017d93b092c5bb0204
DECEMBER CRATE THEME: ANNIVERSARY

Mikä on Loot Crate?

Loot Crate on kerran kuukaudessa julkaistava paketti joka sisältää joka kuukausi eri teemoilla varustettua tavaraa.

Monille hieman vanhemmille tämä on kovinkin tuttua muodossa perinteiset levykerhot tai nykyäänkin toimivat kirjakerhot.

Eli kerran kuukaudessa toimitettava erilliseen teemaan sopivaa tavaraa. Mutta sisältö on kuitenkin mysteeri siihen saakka kun saat postista tilauksesi.

Loot Craten voi tilata joko vain yhden paketin tai  halutessa myös 3:n, 6:n sekä yhden vuoden kerrallaan, jolloin tilauksen kestosta riippuen säästää jonkin verran maksuissa.

Loot Crate postittaa myös suomeen ja hinnat ovat hieman kalliimmat postituksen vuoksi.

Esimerkiksi tämänhetkisen kurssin mukaan (4.7.2015) puolen vuoden tilaus maksaa ~145,8€ suomeen (~102€ jenkeissä) joten hinta ei nyt ole mitenkään älytön jos ottaa huomioon että paketin arvioitu hinta on sivuston mukaan 35€+ joka kuukausi.

Loot Craten sisältö

Loot craten tavarat sisältävät joka kuukausi erillisen teeman mukaista nörtti ja peleihin liittyviä tavaraa ja paketin tarkempi sisältö on aina yllätys.

Toki vaatteissa joissa on eri kokoja, kuten t-paidat. Niin näistä olisi kiva tietää etukäteen se, että onko se mahdollisesti enemmän lasten, tyttöjen tai pojille sopivampaa kuvitusta.

Vaikka toki paidan koon pystyy ilmoittamaan sivustolle (xxl on isoin koko) ja valittavina on poikien tai tyttöjen mitoituksee. Mutta sivusto haluaa tämänkin aihepiirin pitää yllätyksenä.

Valitsin itselle sopivan koon ja toivon parasta että kyseiset paidat ovat edes lähelle sellaisia, joita itse suostun pitämään.

Toki sivusto hieman vinkkaa, mitä seuraavassa paketista löytyy.  Mutta kuitenkin pitäää informaation minimissä, kertoen kuitenkin jotain seuraavan paketin sisällöstä.

Esimerkiksi seuraava paketti pitää sisällään Legend of Zelda aiheista tavaraa sekä jotain DC Entertainment tuotetta sekä kovakansisen kirjan.

Mutta lopullinen sisältö selviää vasta kun avaat laatikon.

nexttheme

Loot Crate on juuri julkaissut myös uuden tuotteen perinteisen tuotteen rinnalle, eli pystyt tilaamaan erikseen kuukauden teemaan liittyvän lisäpaketin ja nämä ovat kolmessa eri kategoriassa.

2 *0 sukat (Socks), korut(accessory) tai  vaate (Wearable)

https://www.lootcrate.com/level_up

tilaaloot
Lisätietoa ja Loot Craten tilaus

 

 

Mitä ensimäinen Loot crateni sisältää, se selviää alla olevasta videostani.

10 thoughts on “Loot Crate – Nörtti ja pelaajan tavaraa kerran kuukaudessa

 • Eipä oo moni kirjoitellut aiheesta joten kysynpä täältä. Mites tullin kaa meni? Tilasin 12kk setin, kiinnostaisi tietää joudunko pulittaa vielä verot ja/tai tullikuluja päälle?

  Reply
  • General Taggart

   Itselleni paketti tuli ihan suoraan kotiin asti.

   Ilmeisesti Loot Crate paketin tilaaminen sisältää tarvittavat verot jo itse tuotteen hinnassa.

   https://help.lootcrate.com/hc/en-us/articles/204697244

   Laitoin Loot Craten porukalle vielä tarkentavan kysymyksen asiasta.

   Kysyin seuraavanlaisesti Lootcraten tuelta.

   – If i understand correctly, your International Lootcrate includes shipping&handling + local sales tax. Is this true ?

   Sain seuraavanlaisen vastuksen.

   – The cost of the subscription will include the cost of shipping and fees.

   Eli tämän perusteella näyttää siltä että ALV on maksettu jo valmiiksi.

   Itse kuitenkin tilasin 6 kuukauden paketin ja sen hinta jää tullimaksun alapuolelle. Joten omalta osalta paketti tuli joka kuukausi suoraan kotiin asti. Mutta miten tuon vuoden paketin kanssa käy, niin se jää nähtäväksi. Olisi kuitenkin kiva kuulla, että miten kävi. Tosin periaatteessa kuukauden paketin hinta on ~24€ postikuluineen, niin sen perusteella tullia ei tule erikseen maksettavaksi.

   Valitettavasti en löytänyt mistään tietoa miten tälläinen ns vuoden tilaus katsotaan tullin näkökulmasta. Joten tämän perusteella en pysty lupaamaan että ei jäisi tulliin lisäselvityksiä varten.

   Sen verran Tullin sivuilta löytyi, että mikäli lähetyksen tavaroiden arvo on yli 22 euroa mutta enintään 150 euroa, tavara on tulliton.

   Reply
  • Ymmärtääkseni ystävälläni ei ainakaan ole ollut minkäänlaisia ongelmia tullin kanssa. Jotkin laatikot tosin ovat jopa kuukauden myöhässä.

   Reply
   • Joo, toukokuun boxi tuli toissapäivänä suoraan ovelle (tosin en ollut kotona niin piti käydä postissa hakee). Mutta ei tarvinnut tullista huolehtia.

    Lupaavat toimittaa kuukauden 20.-28. päivän välillä ja 18.5 sain toimitusvahvistuksen (seurantakoodilla!), ja 24.5 pääsin avaamaan pakettia niin ei voi valittaa.

    Tämä oli vasta ensimmäinen boxi, mutta oon toistaiseksi erittäin tyytyväinen 🙂

    Reply
    • Moro, löytyhän täältä keskustelua asiasta. Elikkä tulli asiaa. Tilasin itekkin tuon 12 kk setin ja se vuosi meni hyvin ei mitään ongelmaa. Mutta nyt kun jatkoin sitä vuoden tilausta tossa elokuussa niin nyt sitten läsähti tulliselvitys. Elokuun paketti tuli ihan normaalisti perille, mutta syyskuun paketti ei. Miten se oli että jos ylittää 22 euroa niin selvitys tulee. Tais eurolla ylittyä XD ei saatana.

     Reply
     • Joo sama juttu täällä, pakko yrittää pelittää jotenkin xD

     • Uutta tietoa, eli Kirjoita lootcratelle ja selitä tilanne, saat kopion rahtikirjasta joka osoittaa paketin tulliarvoksi 19,95 $ eli noin 17,5 €. Laita sitten se liitteeksi kun pyydät tullia vapauttamaan pakettisi. Itse en vielä saanut vastausta tullilta mutta he tuppaavat olemaan hankalia näissä tapauksissa…

     • Kiitoksia tiedosta, pitääpä laittaa hommat kuntoon 🙂 Kuinka vikkelästi Lootcrate sen kopion lähettää?

     • Laitoin viestiä tänä aamuna, ja sain vastauksen iltapäivällä (kopio tulee siis pdf:nä) jos laitat samantien niin ehtivät varmaan vielä tänään

 • Heippa! Hei tilasin 1kk paketin, niin oonko ymmärtäny oikein, että se tilaus jatkuu eli joka kk vastaanotan ylläripaketin, ellen peru tilausta? Toivottavasti menee siis näin…Osaako joku valaista tyhmää!

  Reply

Vastaa