BlogitKebabKenraali

Uudenvuodenlupaus ja pelihaaste 2016

Heippa Pelikaistan lukija, siitä on jo jonkin aikaa kun olen viimeksi kirjoitellut tänne. Olen ollut kiireinen omalta osaltani Youtube kanavani parissa ja olenkin tehnyt sen osalta paljon muutoksia.

Mutta ei siitä enenpää, vaan tästä päästäänkin sopivasti pienen aasin sillan kautta uudenvuodenlupaukseeni vuodelle 2016, ja samalla se toimii myös pelihaasteena muille kanssa pelaajilleni.

Olen jo kirjoitellut hieman liittyen tähän pelihaasteeseeni Pelikaista sivustolla täällä.

Eli haastan itseni, ja samalla kaikki muut kanssa pelaajat, pelaamaan pelaamattomasi pelit alta pois( ja yritä olla hankkimatta uusia ennen tätä.)

Itse laskin että pelkästään Steam kirjastossa minulla on 212 kpl pelaamattomia pelejä.

Näistä aloin rajaamaan haastettani varten pelejä määrään, jonka kuvittelen pystyväni pelaamaan vuonna 2016.

Suurin osa näistä listalta pois jääneistä peleistä on erilaisista bundle paketeista, kuten Humblebundle tai Bundlestar.  Mutta myös Steam kevät,kesä,talvi,mikälie alennukset ovat myös syypäänä suureen pelaamattomien pelien pelimäärään.

Osa näistä peleistä olen jo aikaisemmin pelannut aikaisemmin ja osa peleistä on sellaisia, jotka tulivat ns. kaupanpäällisinä.

Pääsin listalla 99 peliin, joista olen tänä vuonna pelannut jo 3 peliä alusta loppuun. 99 peliä listallani ovat siis sellaisia pelejä, jotka olen ostanut pelatakseni. Mutta syystä x en vain ole näitä pelannut.

Tulen dokumentoimaan haasteeni omalla Youtube kanavallani englanniksi, mutta jatkan kirjoittamista tänne vielä suomen kielellä.

Haasteeni sinulle, kanssa pelaajani

Eli olen Peli-holisti ja minulla on aivan liikaa pelaamattomia pelejä. Haastan sinut mukaan pelaamaan pelaamattomasi pelit vuonna 2016.

Säännöt ovat sinänsä yksinkertaiset. Jotta peli voidaan katsoa pelatuksi, sitä pitää pelata vähintään 4 – 20 tuntia.

Alaraja on peleille jotka eivät jostain syystä pistä pelaamaan pitempään ja yläraja siksi että osa peleistä vain kestävät tosi pitkään. Itse esimerkkinä pelasin Fallout 4 peliä ensimmäisen läpipeluu kertaa varten mukavat 185 tuntia.

99 peliä on kohtuullisen rankka rupeama työssä käyvälle osa-aika isälle, mutta tämän vuoksi olen rajoittanut maksimi ajan pidemmille peleille 20 tuntiin (Toki tarkoitus pelata kaikki 99 peliä tämän vuoden aikana)

Tule mukaan ja kerro tarinasi Pelikaistan foorumilla tai itse tämän tekstin kommentteihin. Mikäli haluat osallistua haasteeseen Youtube video muodossa niin kanavallani on oma osio tätä varten. Tarvitsen vain videon URL:n. Tällä tavoin videosi toistetaan sinun Youtube kanavan kautta.

Video saisi mielellään olla englannin kielinen (myös tekstitetty kelpaa) mutta myös suomenkieliset videot joko englannin kielellä tekstitettynä tai ilman on OK. Teen näille vielä erillisen soittolistan.

Itse toivon vastavuoroisuutta ja että liittäisit joitain videoitani myös omalle kanavallesi.

Pelataan kun tavataan.

2 thoughts on “Uudenvuodenlupaus ja pelihaaste 2016

  • Vuosi alkaa kääntyä taas lopuilleen – miten on tämän vuoden lupaus lunastettu? Alkaako pohja näkyä siitä pelaamattomien pelien sammiosta?

    Reply
    • Täytyy sanoa, että onneksi en ole itse tälläistä mennyt lupaamaan! Vaan pelit taas lisääntynyt tuossa viime vuoden aikana. 😀

      Reply

Vastaa