Blogit

Hyvää joulua!

Pelikaistan ylläpito toivottaa kaikille lukijoillemme sekä jäsenille erinomaista ja pelirikasta joulua!

Haluan ilmaista myös pahoitteluni siitä, että itselläni on ollut melkoisesti kiireitä töiden parissa, joten peliaiheisia artikkeleita tai uutisia uusista julkaisuista en ole tässä kuussa kerinnyt juuri tekemän.

Onneksi kuitenkin blogaajamme General Taggart on suoltanut sivustolle mielenkiintoista sisältöä tasaiseen tahtiin, joten suuri kiitos hänelle.

Näin vuoden loppupuolella tahdon blogaajamme lisäksi kiittää pelikaistan uusia sekä vanhoja jäseniä hyvistä pelihetkistä ja aktiivisesta Ts3-äänipalvelimen käytöstä. Iso käsi myös alkuvuodesta asti mukana olleille ”veteraaneille” ja vielä erityinen kiitos pelikaistan perustaja jäsenille, lahjoittajille sekä uusille ydinjäsenille!

Dayz peli on ollut tänä vuonna melko keskeinen peli pelikaistan yhteisössä, joten päätin liittää mukaan kyseiseen peliin liittyvän parodia videon eräästä Daft Punkin biisistä.

Hauskaa joulua ja hyvää uuttavuotta!

…Ja koska olen ystävällinen, tässä teille vielä toinen hauska video!

 

Rasteri

Rasteri, 34 vuotias peliaddikti lähtöisin Vantaan nurkilta ja olen lähes koko ikäni pitänyt photoshoppailusta, sivustojen ylläpidosta sekä tietenkin tiimissä pelaamisesta, peliviihteen mahtirodun eli pc-pelaajien parissa! Lue lisää...

Vastaa