Blogitjamppu_fi

BF2042 Kolmannen kauden kohokohdat

Battlefield 2042 on saanut uutta tuulta purjeisiinsa, kun DICE alkoi vihdoin tuottamaan uutta sisältöä peliin kausien muodossa. Nyt meneillään oleva kolmas kausi jatkaa hyväksi koettua kaavaa ja tuo peliin uuden kartan, uuden spesialistin, uuden ajoneuvot ja muutamia uusia aseita. Peliin tulleista aseista uusi haulikko NVK-S22 ja uusi pistooli NVK-P125 jäävät erikoisempien Rorsh MK-4 Railgun ja XM3740A Airburst aseiden varjoon. Viimeksi mainitut aseet poikkeavat täysin pelin kaikista muista aseista. Kyseessä ei ole aivan uusi innovaatio, sillä molemmat aseet on nähty jo aikaisemmin pelisarjan vanhemmissa peleissä, mutta se on hieno kunnianosoitus vanhalle kunnon BF4:selle, että sieltä kaivetaan vanhoja hyviä juttuja ja tuodaan ne uuteen peliin.

Uusi kartta on jatkaa korkealaatuisten karttojen sarjaa, mitä aikaisempien kausienkin uudet kartat ovat olleet. Uudet kartat on selkeästi suunniteltu pelaajan näkökulmasta, mikä oli alkuperäisten karttojen suurin puute. Uusi Spearhead kartta on monimuotoinen ja maasto on pelaajaystävällinen lukuisine suojineen. Kartan miljöö vaihtelee kumpuilevista ulkomaisemista ahtaille asetehtaiden käytäville tarjoten positiivisia pelielämyksiä niin snipuille, kuin ahtaamman close quarters nahistelun ystäville.

Kausi on alkanut hienosti ja sen varrella on luvassa lisää herkkua bäfän ystäville. Kolmannen kauden aikana pistetään pelin aselajisysteemi täysin uusiksi, kun BF2042:ssa esitelty spesialisti systeemiä ryhditetään perinteisillä Battlefield luokilla: Assault, Support, Scout ja Engineer. Vanhojen surkeiden karttojen uudelleen suunnittelu jatkuu ja kauden aikana on luvassa vielä uusi versio Manifestista ja kaikkein suurimpaan remonttiin joutuva Outbreak.

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

Vastaa