Blogitjamppu_fi

BF2042 Joulupukin toivelista

Battlefield pelisarjan uusin tulokas Battlefield 2042 on nyt julkaistu ja pelaajat ympäri maailmaa ovat päässeet taistelemaan lähitulevaisuuden herruudesta.

Battlefield 2042 uudistaa pelisarjaa aikalailla – tai on ehkä väärin sanoa, että kyseessä olisi uudistus, pelisarja palaa pikemminkin juurilleen. BF1 ja BFV pelien jälkeen palataan nykyaikaan ja siihen ”vanhaan kunnon bäfään”. Peli on varmasti monelle uudemmalle bäfän pelaajalle aika erilainen kuin pari aikaisempaa, mutta minusta tämä suuntaus on oikea.

Peli ei ole millään muotoa täydellinen ja joitain jo aikaisemmin hyväksi havaittuja mekaniikkoja puuttuu ja kehitystiimi on tehnyt joitakin todella erikoisia päätöksiä joidenkin toimintojen suhteen. Ei ehkä tule yllätyksenä, että pelissä on myös muutama pikkuinen bugi.

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

Vastaa