Blogitjamppu_fi

BF1 Se OIKEA kevätpätsi

Mä tossa jo lopputalvesta kirjottelin kevätpätsistä – saattaa olla, että olin vähän etukenossa, sillä edellinen pätsi oli vasta talvipätsi. Nyt kun Suomessakin ei enää sada ihan niin paljon lunta, on tullut tuo oikea kevätpätsi.

Pätsi oli sisällöltään aika suuri. Perinteisiä viilailuita tuli karttohin ja tietysti myös kranuihin, joiden tasapainoa ei meinata löytää ei sitten millään, mutta se leimaa-antava piirre oli Platoonat. Vihdoin päästään kaverien kanssa tunnustamaan väriä. Vuokraservereihinkin tuli jotakin järkeä, kun puuttuvat adminlistat ja salasanasuojas lisättiin parametreihin!

Mutta positiivisuus on perseestä! Suurimman huomion pätsin muutoksista varasti nettikoodin muutokset. Dicellä oli kaunis ajatus parantaa huonojen verkkoyhteyksien takaa pelaavien pelikokemusta. Näin pätsin jälkeen näyttää siltä, että hyvistä aikeista huolimatta lopputuloksena nettikoodi meni suurilta osin ihan metsään! Osumantunnistus toimii hyvin satunnaisesti ja koko BF yhteisö on raivoissaan. Toivottavasti edes ne 3G verkolla pelaavat suurilagiset pelaajat saivat jotakin hyvääkin…

(Lähes) kaikki kevätpätsistä alle vartissa

jamppu_fi

Peliyhteisön papparainen ja Battlefield veteraani. Pelikaistan epävirallinen Battlefield kirjeenvaihtaja. YouTube: http://youtube.com/jamppufi Striimi: http://twitch.tv/jamppu_fi Keskityn pääasiassa FPS peleihin ja 90% kaikesta materiaalista käsittelee Battlefield pelisarjaa.

Vastaa